Avsnitt 5 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 5 av Swedish Anglers RodPod är live och den här gången har vi en riktigt spännande gäst! Det är ingen mindre än Håkan Fransson!

Håkan Fransson vet nog nästan alla vem det är, i alla fall om man har ett litet intresse för fiske. Håkan har varit med länge i det svenska sportfisket. Han har haft Kaj Jonsson som lärare och Håkan har gjort det mesta inom fisket. Alltifrån ålmete till vertikalfiske. Numera snurrar han runt på Upplev i Linköping. När vi pratade med Håkan som blev det mycket fokus på det gamla. Håkan är en mästare när det kommer att berätta fiskehistorier och han bjuder på några riktigt härliga i denna podden! Det handlar om ålmete utanför Växjö som gick sådär kanske… Otroligt underhållande. Vi pratar även Svenska Specimentävlingen och laget Östgötarna. Det blir helt enkelt en jäkla massa fiskesnack och fiskehistorier.

Avsnitt 5 av Swedish Anglers RodPod

Håkan Fransson har även varit med i en av våra 12 Snabba Frågor, så har du inte läst den än tycker vi att du ska passa på och göra det också! 12 Snabba Frågor med Håkan Fransson.

Nu är det dags för avsnitt 5 av Swedish Anglers RodPod med Håkan Fransson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Vill man lyssna på fler avsnitt så följer man bara länken.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *