Avsnitt 40 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 40 av Swedish Anglers RodPod är live! Då det är ett jubileumsavsnitt tänkte vi bjuda på något lite speciellt. Därför har vi valt att återvända till gästen vi hade i avsnitt 1, nämligen Henrik Stale!

Henrik Stale med en riktigt grov gädda

Vad snackas det om då?

Det är Christian Ottosson som har tagit ett snack med Henrik Stale samtidigt som dem är ute på karpmete. Det snackas om vad som hänt sedan Henrik var med i första avsnittet. Det blir bland annat snack kring Henriks och Christians fiske efter färnor i Emån. Men det bli också en del snack kring gösfiske och ålfiske.

Avsnitt 40 av Swedish Anglers RodPod

Det blir också en hel del kring utlandsresor, Henrik har bland annat varit iväg på en riktigt spännande resa till djungeln där han fiskade Arapaima!
Sen blir det också snack kring mörten och varför denna fisken har fått en större betydelse för honom.

Avsnitt 40 av Swedish Anglers RodPod

Vad mer då?

Självklart snackas det gädda och när podden spelades in hade nyheten om Sebastian Anderssons enorma gädda blivit publicerad på Sportfiskarnas sida Svenskt Fiske. Grabbarna snackar kring denna fångsten men även kring tomhet, driv och vad som krävs för att jaga dessa enorma fiskar!
Detta och mycket mer får du lyssna på, och skulle du inte få nog av Henrik så har han också varit med i Gäddpodden där han snackar om sitt mete efter gädda, väl värt att lyssna på!

Avsnitt 11 av Gäddpodden: Den store gäddmetaren – Henrik Stale och ett stycke svensk storgäddhistoria

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 40 av Swedish Anglers RodPod med Henrik Stale

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podtoppen, PodBean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *