Avsnitt 6 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 6 av Swedish Anglers RodPod finns nu att lyssna på! Gäst är Nicka Hellenberg från Sportfiskarnas storfiskregister.

Den här gången är det som sagt Nicka Hellenberg som gästar oss. Nicka är en mycket skicklig sportfiskare och metare. Han är även en duktig skribent, musiker och så är han ju även ansvarig för Sportfiskarnas storfiskregister. Ett register som betyder så mycket för många inom framförallt metet. I den här podden kommer vi såklart att prata en hel del om storfiskregistret och dess användning. Om vi kanske tänker lite fel kring det ibland och dess syfte? Men det kommer även bli en hel del surr kring Paviken och rudorna som blev rikskända därifrån. Det blir också sutare, mete och vad man kan meta efter på Gotland. Sen gillar vi musik alla tre, så självklart kommer det bli en hel del musiksnack mellan metehistorierna.

Nicka Hellenberg har även svarat på våra 12 Snabba Frågor tidigare. Har du inte läst dem tycker vi du ska passa på att göra det också. 12 Snabba Frågor med Nicka Hellenberg.

Avsnitt 6 av Swedish Anglers RodPod

Nicka har lyckats fånga många fina sutare genom åren och den där bilden är fantastisk!

Nu är det dags för avsnitt 6 av Swedish Anglers RodPod med Nicka Hellenberg

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Vill man lyssna på fler avsnitt av Swedish Anglers RodPod så följer man bara den här länken.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *