Baronen tittar närmare på levande beten från Metmask.com

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Ny film där Baronen tittar närmare på levande beten från Metmask.com. Dessa beten håller en otrolig kvalité till ett mycket bra pris. Nu har alla råd att mäska med maggots!

Förutom Maggots kollar även Baronen på mask och casters från Metmask.com som även dessa håller en riktigt bra kvalité. Har du inte kollat in Metmask tidigare så har dem utöver högkvalitativa beten även mycket prylar till metet.

Vi är väl ganska många som faktiskt har tänkt tanken att det hade varit bra att kunna beställa större mängder maggots, eller ha några liter casters till den där sutarsatsningen man haft i bakhuvudet. Många är vi som köpt dessa små burkar med 200 maggots i av taskig kvalité eller en maskburk med några trötta maskar i… Nu kan vi faktiskt beställa hemma levande beten från Metmask i större mängder av bra kvalité till ett riktigt bra pris.

Du hittar allt på Metmask.com

levande beten från Metmask

Nu är det dags att kika in filmen

Glöm inte bort att gilla filmen och prenumerera på vår Youtubekanal så du inte missar fler filmer framöver! Vi har tidigare publicerat filmer där Baronen bland annat visar hur du servar dina haspelrullar. Väl värt att kika in! Glöm inte heller att slå på notifieringar, då missar du aldrig någon ny film!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *