Avsnitt 34 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 34 av Swedish Anglers RodPod är live och detta är fortsättningen med Niklas Graberg, så helt enkelt del två! Det är Palle Sköldblom och Tomba som snackat med Niklas igen.

Niklas fortsätter berätta om sitt fiske, han har gjort så otroligt mycket genom åren och är en fantastisk berättare. I del två blir det en hel del predatorfiske, Niklas pratar om sitt abborrefiske, stora gösar och en helt fantastisk svit av stora gäddor!

Vad mer snackas det om i del två då?

Utöver predatorer blir det även en del snack om mörten, en art som betyder mycket för Niklas. Men det snackas även om Sarvar, Svartån , Sutare och Norrlandsresor där det fiskas Harr och Id.

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 34 av Swedish Anglers RodPod med Niklas Graberg

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *