Färna och Idmete i Mörrumsån

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Färna och Idmete i Mörrumsån är en film inspelad av Christian Ottosson. Det är jag, Christian och Palle Sköldblom som metar ett par dagar i Mörrumsån.

Filmen publicerades på Facebook förra veckan, men vi vill såklart att även du som inte har Facebook eller Instagram ska få se den. Därför valde vi att publicera den på vår Youtube-kanal och lägga in den här på hemsidan.

Vad är det för film då?

Det är som sagt jag och Palle som är vid Mörrumsån och bottenmetar färna ena dagen och Id andra dagen. Det blir mycket snack om beten och andra funderingar kring färnan och färnafisket. Jag och Palle fick några riktigt fina dagar utmed Mörrumsån. Filmen bjuder också på fisk och ett litet tillkännagivande på slutet…

Färna och Idmete i Mörrumsån

Jag, Christian är novis inom filmning. Därför bjuder jag dig som tittar på lite nybörjarfel och annat. Men det kommer bli fler filmer från mig framöver och förhoppningsvis kommer dessa bli bättre och att fler misstag rättas till när jag får mer kunskap och erfarenhet. Samtidigt hoppas jag att du vill följa min utveckling och kommer se fler filmer från mig!

Det jag kan lova är att det kommer bli mete-filmer efter olika arter och du som tittare kommer få följa mitt fiske på ett eller annat vis.


Du får gärna prenumerera på vår Youtubekanal så du inte missar fler filmer framöver. Och gillar du filmen, ge oss en tumme upp. Med det sagt är det dags att bjuda dig på Färna och Idmete i Mörrumsån, jag hoppas verkligen du ska uppskatta filmen!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *