Swedish Anglers Julkalender 2021

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Äntligen är det dags att dra igång Swedish Anglers Julkalender för 2021!

Vi har återigen jobbat hårt för att följa upp förra årets kalender som blev väldigt uppskattad, till och med en succé om du frågar oss! Det har diskuterats fram och tillbaka hur vi ska kunna göra detta året ännu bättre… Men vi är ganska säkra på att vi har lyckats!

Det har jobbats på bakom kulisserna under hösten. Vi har spelat in poddar, redigerat film och skrivit artiklar. Vi har också något nytt som du kommer få ta del av under julkalendern, vi hoppas du kommer uppskatta det nya segmentet! Som sagt det blir poddar såklart och något kärt återseende… Det blir krönikor, ja det blir helt enkelt en massa läsning, lyssning och film!

Utöver det har vi satt ihop en knepig fast rolig tävling där vinnaren får en julklapp med flera olika grejer från olika företag till ett värde på över 6000 kronor!
Mer om tävlingen och hur den fungerar finns bakom lucka nummer ett, men inget du vill missa!

Vi hoppas verkligen du ska uppskatta Swedish Anglers julkalender 2021!

Hur fungerar kalendern då?

Enkelt, nedanför ser du 24 luckor och för att öppna en lucka klickar du bara på bilden. Självklart går det inte öppna luckor i förväg, lite tålamod får du ha!
Vi har ingen specifik tid när varje lucka kommer gå att öppna dag för dag. Men vi kommer jobba för att den ska vara öppen så tidigt som möjligt.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *