Sportfiskemässan 2019

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Sportfiskemässan 2019 närmar sig med stormsteg!

Vi har nämnt det förut men det är värt att göra igen, Swedish Anglers kommer finnas på årets Metetorg tillsammans med Swedbait, Karpfiskebutiken och Breamtime! Vi tänkte ge lite information om vad ni som besökare kan förväntas se när ni kommer till Metetorget. För ni kommer väl dit?

Sportfiskemässan 2019
Tomba & Andreas ”Breamtime” på förra årets mässa.

Årets upplaga av Metetorget kommer att gå under parollen 100% inställning.

Vi har skrapat bort alla onödiga lager och fokuserar på att kunna bjuda mässbesökarna på metet i dess renaste form.

Besökarna kommer att kunna se och känna på de senaste prylarna, prata med kunniga utställare och ställa vilka frågor dom vill. På torget finns alla prylar man behöver från krokar sänken, larm och mäsk. Det finns även de senaste spöna, linor och rullar, och massor därtill! Vi kommer även att tipsa om god fiskhantering och vilka prylar man kan tänkas behöva för att skydda sin fångst, från de minsta mörtarna till stora karpar och gäddor.

Som alltid visas det upp hur man knyter riggar, och som grädde på moset så visas det även undervattensfilmer på hur riggarna fungerar i verkligheten.

Sist men inte minst så kan vi erbjuda ett unikt tillfälle att prata mäskning och beten med några av Sveriges ledande metare med stort kunnande ända ner till partikelnivå.

Sportfiskemässan 2019

Swedbait

Viktor Hallensjö och Mikael Zentio kommer att visa swedbaits produkter som förutom mäsk innefattar spön, linor, rullar, sänken, boosters och feeders m.m. Något som många inte förknippat namnet Swedbait med, men som gjorde stor succé under förra mässan.
I år är grabbarna laddade med ännu mer nya heta prylar att visa upp besökarna.

Här är några ord från Viktor och Mikael.

Sportfiskemässan 2019

Swedbait hittar ni på metetorget på årets sportfiskemässa. Titta förbi och tjöta mäsk, beten, utrustning eller bara mete generellt. Självklart kommer vi ha massa roliga produkter att visa er allt från spön, linor, feeders till mumsigt mäsk. Vi ser fram emot att få träffa er mkt välkomna in till oss på metetorget.


Karpfiskebutiken

Som man kan ana av namnet så finns allt för karpfisket här. Ägaren Anders Lundmark som även håller det svenska karprekordet är mannen att snacka karpmete med. Men Karpfiskebutiken har ett mycket brett sortiment även för specimen och predatormete med massor av häftiga prylar till bra priser. Klart värt att kolla in! Sen kommer även Ronnie Bertilsson finnas på plats hos Karpfiskebutiken. Ronnie är med i RidgeMonkeys Pro team och kommer att ge råd och tips om riggar och beten m.m från just företaget RidgeMonkey som Karpfiskebutiken säljer.

Här är några ord från Anders.

Karpfiskebutiken

Karpfiskebutiken kommer att finnas på plats på Metetorget under årets Sportfiskemässa. Kom och prata karpfiske, ta del av årets poduktnyheter, delta i tävlingar och mycket, mycket mer. Hjärtligt välkomna!

Breamtime

Andreas Liljegren som driver youtubekanalen Breamtime kommer vara på metetorget och visa upp sina undervattensfilmer om vad som händer när han metar brax(en).

Han testar beten, feeders, mäsk, tafslängder och allt som kan vara intressant att se hur det verkligen fungerar. Alltså att verkligen se, inte bara gissa vad som händer där nere. Förutom en hel del brax så simmar också en och annan gädda, mört och sutare förbi. Vissa av dom fastnar på kroken, andra inte… Så kom förbi Andreas på Metetorget och kolla in hans filmer, snacka undervattensfilmning, braxmete och mycket mer!

Swedish Anglers

Nu kanske man tänker ”Vad tusan ska Swedish Anglers göra på Metetorget…” Ja vi kommer inte bara stå där och se ut som vilsna jerkfiskare 😉

Sportfiskemässan 2019

Det kommer finnas tävlingar med fina priser och självklart bjuder vi er besökare på kaffe!
Vi kommer visa upp vår plattform och merchandise.
Vi har också slagit ihop oss med Darts AB och har lite krokar och andra tillbehör på plats. Så vi enkelt kan hjälpa besökarna att förklara hur man t.ex. knyter en enkel bottenmeterigg till färnan.
Men viktigast av allt är att vi kommer understödja torget med att snacka mete och försöka guida besökaren att hitta rätt. 

Så nu hoppas vi verkligen att ni kommer till Sportfiskemässan 29-31 mars i Jönköping. För det kommer bli så jäkla bra!
Hela metetorgetgänget ser fram emot att snacka massa meteprylar, mäsk och allmänt fiskesnack!

Till sist så har vi i samarbete med Sportfiskemässan fått möjligheten att lotta ut 5 fribiljetter till mässan! (Tävlingen är avslutad.)
Eller klicka på TÄVLINGAR uppe i menyn på sidan för att komma till tävlingen.
Biljetten gäller självklart för alla 3 dagarna!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *