Avsnitt 1 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 1 av Swedish Anglers RodPod gästas av ingen mindre än Henrik Stale! Men först vill vi bara meddela att vi numera har vår Podcast på Spreaker.

Som sagt, äntligen! Vi har sagt ett tag att vi skulle få ut alla avsnitt, men vi ville vänta med det till vi lanserade vår nya hemsida. Vi har valt att använda oss av plattformen Spreaker som förutom att enbart vara en hosting för podden ger oss möjligheten att kunna spela upp live-poddar. Något vi kanske kommer prova framöver!

Henrik Stale är alltså först ut i Swedish Anglers RodPod

Avsnitt 1 av Swedish Anglers RodPod

Henrik Stale är en känd sportfiskeprofil för många. Han har fångat många stora gäddor. Men även abborrar och ja mycket annat. Han är helt enkelt en väldigt kompetent metare och sportfiskare. Just det här avsnittet spelades faktiskt in utmed Emån en kväll när jag, Christian och Henrik metade färna i ett par dagar. Inspelningen är från 2018 och mycket har hänt sedan dess. I podden snackar vi om färnor, mete, gäddor och mycket, mycket mer!

Nu är det dags för Avsnitt 1 av Swedish Anglers RodPod

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Vill man lyssna på fler avsnitt så följer man bara länken.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *