Avsnitt 21 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 21 av Swedish Anglers RodPod är live och denna gången har vi med en riktig ikon, en livs levande legend inom det svenska sportfisket! Vi pratar såklart om Jörgen Larsson! Det är Tommi ”Tomba” Meriläinen och Palle Sköldblom som pratar med Jörgen.

Jörgen Larsson med en fantastisk gädda från Lödde Å som han pratar om i Avsnitt 21 av Swedish Anglers RodPod

Jörgen Larsson har gjort så otroligt mycket för det Svenska sportfisket. Han har skrivit flera klassiska artiklar, han har alltid varit duktig på att se in i spåkulan och skrivit om nyheter och nya metoder. Han har utvecklat metoder och ofta varit först på bollen, något han pratar om i podden.

Vad mer snackar vi om då?

Det blir självklart snack om Jörgens fantastiska gädda från Lödde å och fisket där idag. Men vi pratar också om sikmetet som Jörgen har lagt ned mycket tid på genom åren. Det blir också en hel del kring artiklar och svenska specimentävlingen. Men även om Jörgens legendariska mössa!

Jörgen Larsson med den magiska mössan!

Självklart blir det andra ämnen också och vill du veta mer om Jörgen Larsson kan du läsa hans 12 Snabba Frågor som faktiskt var den första vi publicerade redan 2017!

Här kan du läsa Jörgen Larssons 12 Snabba Frågor

Nu är det dags för avsnitt 21 av Swedish Anglers RodPod med Jörgen Larsson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Gillar du vår podcast?

Stötta oss gärna med ett bidrag i så fall, det hade varit väldigt uppskattat! Du kan swisha till: 123 626 85 02 eller läsa mer på länken här nedan.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *