Vi är live!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

ÄNTLIGEN LIVE! 

Ja äntligen är vi live med vår nya hemsida, det har jobbats hårt med detta under hösten. Så det känns fantastiskt roligt att få visa er läsare vår nya plattform.

Tanken med sidan är att ge er läsare en mer överskådlig bild över det vi har publicerat sedan starten. För det börjar faktiskt bli en hel del artiklar 🙂
Men vi vill även ha allt samlat på en plats.
Självklart kommer vi ha kvar Facebookgruppen, men alla har ju inte Facebook och vi vill ju nå alla metare, såklart! Så därför väljer vi att publicera mycket mer här, på hemsidan.

PODCAST

Det har frågats mycket kring de gamla avsnitten av våra poddavsnitt, så det är också med glädje vi kan presentera att alla finns numera på Spreaker. Sen kommer vi självklart försöka få ut dem på Acast, Itunes m.m. så alla blir nöjda och glada 🙂 De kommer gå att spela upp direkt via vår hemsida, eller så kan man ladda ned avsnitten eller lyssna direkt via Spreaker. Så kolla in det!

TÄVLINGAR

Vi kommer köra alla våra tävlingarna via hemsidan från och med nu. Anledningen är som nämndes tidigare, att alla ska ha möjligheten att delta!  Det finns en egen kategori i menyn på sidan som heter TÄVLINGAR. Klickar man in sig där så kommer våra aktiva tävlingar finnas som inlägg där man oftast svarar via ett formulär. Vi vill fortsätta med att göra det så enkelt som möjligt.

NYHETER

Vi kommer publicera mer nyheter, saker som vi tycker är intressanta att lyfta fram. Det kan vara om det t.ex. har slagits ett nytt rekord eller någon intressant fångst. Eller kanske något ur ett miljöperspektiv.
Men det kan även vara om någon butik har erbjudande, utförsäljning osv. Ja ni fattar, det kommer göras en hel del mindre inlägg. Alla nyheter syns till höger om Slidern på hemsidan.

Äntligen live
Så här ser sektionen ut med nyheter.

MENYN

Kollar vi på menyn så hittar ni alla kategorier, t.ex. 12 snabba frågor, specimenfisket i Sverige och så vidare under det som heter ARTIKLAR.  Det finns även en direktlänk till vår Podcast.
Vi har tävlingar som nämndes tidigare, merchandise är som tidigare våra kläder. Där vi förhoppningsvis kan presentera lite nytt framöver…

Länkar, här hittar man länkar till andra sidor som vi tycker är bra. Det är bloggar, artiklar som är publicerade på andra sidor m.m.

Så här ser det ut, med olika underkategorier för det ska bli lätt att hitta.
YOUTUBE

Här hittar ni en massa bra filmer som man kan titta på direkt på sidan, så slipper man klicka runt en massa, mycket behändigt en dag då man inte kan meta!

Det finns även en sökfunktion där ni kan skriva in t.ex. ett namn för att söka upp det som finns skrivet.
Sen finns det också en Random funktion, klickar man på den så öppnar den upp en av alla artiklar vi har skrivit. Perfekt om man har långtråkigt på jobbet eller en söndag i soffan.

Här ser man sökfunktionen och random knappen. Ligger längst ut till höger i menyn. (Om man sitter framför en dator)

Vi hoppas såklart att ni kommer tycka om den nya sidan och ni får gärna sprida informationen att den finns 🙂

Ni är mer än välkomna att kontakta oss om ni har tips på något vi ska skriva om. Det gäller både privatpersoner och företag. För vi vill att det här ska bli en samlingsplats för riktigt bra läsning, men även nyheter, tips m.m. för de som diggar mete! Så hör av er 🙂

Gästskribenter

Det vill vi gärna ha, så är man sugen på att skriva någon artikel, det kan vara om ett bra fiskepass, en rolig händelse eller kanske något smart tips så hör av er så får vi ihop något bra!

Framöver

Vi kommer fortsätta att jobba på för att ge er bra, rolig och intressant läsning och lyssning. Exakt vart det leder vet vi knappt själva. Ibland får man någon bra idé som kan leda till något bra 🙂 Så jag och Tomba tror och hoppas att 2019 kommer bli ett riktigt kanonår!

Må bra och meta mer! 🙂

/Christian & Tomba.

 

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *