Avsnitt 29 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 29 av Swedish Anglers RodPod är live. Den här gången är det vår årliga årskrönika! Det är som vanligt Christian, Tomba och Daniel Roos som snackar om året 2021.

Daniel Roos med en riktigt tjock ruda
Daniel Roos med en riktigt tjock ruda på 2050 gram

Vad snackar vi om i podden då?

Det blir såklart mycket snack kring årets fisk, både våra egna men framförallt vilka fiskar vi tycker har stuckit ut. Sen blir det även snack om året som gått för Swedish Anglers, våra resor m.m. Vi snurrar även lite kring framtiden och vad vi planerar att få ut framöver… Vi går även in på avstickare, en Tombas Tio i Topp!

Vad pratar vi mer om då?

Utöver årets fiskar så blir det även en del snack kring Svenska Specimentävlingen, något som ofta kommer upp i våra poddar. Men det finns så mycket att prata om kring just den tävlingen. Men vi pratar också om silverrudan och införandet av den i storfiskregistret. Sidospår blir det, som alltid och mycket mer snack kring allt möjligt!

Avsnitt 29 av Swedish Anglers RodPod

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 29 av Swedish Anglers RodPod Årskrönikan 2021

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.