Avsnitt 15 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

I Avsnitt 15 av Swedish Anglers RodPod döljer sig ett kärt återseende, det är en pojk som ofta blir omnämnd för sina magrutor och säkert något annat som Tomba brukar hitta på. Det är dags för ett årligt återkommande avsnitt av Swedish Anglers RodPod. Det är såklart dags för en årskrönika för 2020 med ingen mindre än Daniel Roos

Avsnitt 15 av Swedish Anglers RodPod

Daniel Roos har som sagt varit med tidigare. Förra året blev det en årskrönika och vi kände att det måste vi göra igen. Den här gången pratar vi om årets fisk, årets pryl, årets flopp och mycket mer. Mot slutet av podden kommer det också en rolig nyhet.

För er som inte vet vem Daniel Roos är så är det mannen med de berömda magrutorna och att han allt som oftast förekommer i Tombas Krönika! Daniel har blivit en god vän till oss på Swedish Anglers och har troget varit med på alla våra resor. Han och Tomba har även fiskat mycket ihop i både Karsgöl och Antorpa. Något som Tomba skrev om i en tidigare Krönika.

I Podden snackar vi även hel del om fiskefilmer på Youtube och Christian säger att det ska länkas till dessa kanaler, så nedan hittar du dem.

Här hittar du till Simon McCabe Youtube kanal som Christian pratar om i podden.

Tomba snackar om några finska grabbar som fiskar karp i Finland, det hittar du här.

Vi avslutar med ytterligare ett tips på finskt karpfiske på Youtube.

Men nu är det dags för Avsnitt 15 av Swedish Anglers RodPod med Daniel Roos

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *