Bonusmaterial med Anders Lilja

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Bonusmaterial med Anders Lilja är en liten inför avsnitt 43 av Swedish Anglers RodPod som vi kommer släppa om någon dag!

Nu kanske du tänker, har dom blivit galna eller varför ska de envisas med att släppa något bonusmaterial… Jo vi tänkte så här, det är nytt år och årets första RodPod är på väg att bli klar. Men varför inte bjuda lyssnarna på en liten teaser, för Anders Lilja har hunnit med så otroligt mycket att vi kände att allt inte fick plats i podden. Men att utelämna hela delar är inte heller schysst, därför fick det bli ett nytt koncept på det nya året. Kanske fortsätter vi, kanske inte, det får vi se framöver.

Filmklipp med ett magiskt hugg – Titta på detta innan du scrollar vidare!

Anders kommer snacka mer om tonfiske, artfiske och mycket annat i Avsnitt 43 av Swedish Anglers RodPod

Men vad snackas det om i bonusavsnittet då?

Det är Palle Sköldblom som har snackat med Anders Lilja, och i bonusavsnittet blir det ett intressant snack om Anders fiske utomlands. Det blir snack om nilabborre, fiske i Ebro och mycket annat. Sa vi att Anders har hunnit med galet mycket?

Bonusmaterial med Anders Lilja

När kommer hela avsnittet då?

Det hittar du här!

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för Bonusmaterial med Anders Lilja

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podtoppen, PodBean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *