Avsnitt 12 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Ännu ett avsnitt av vår Podcast, denna gången är det en specialare som handlar om vår nya Specimentävling – SpecimenTian.
(OBS – Tävlingen lades ned redan efter 1 år och är inte aktiv längre!)

Vi har publicerat en text om tävlingen också som du kan läsa, det är lite allmän info. Mer kommer dyka upp framöver.

Men nu är det Avsnitt 12 av Swedish Anglers RodPod vi ska fokusera på.

I det här avsnittet av Swedish Anglers RodPod snackar Christian, Tomba och Michael Zentio om vår nya specimentävling. Det handlar alltså om en tävling där endast mete är melodin. Den pågår bara under en viss tid av året, 1 maj – 30 september. Den heter ju SpecimenTian så självklart är det 10 arter som man fiskar efter. Men mer om tävlingen, regler, tankar och snack får du höra i podden.

Avsnitt 12 av Swedish Anglers RodPod

Självklart ska vår tävling inte konkurrera med svenskan, för det är inte vår tanke. Vår tanke är snarare att vara dess motsats när det kommer till tävlingsupplägg. Och man är givetvis välkommen att vara med i bägge tävlingarna.

Nu ska vi inte tjata mer här utan istället är det dags för dig att lyssna på avsnitt 12 av Swedish Anglers RodPod!

Det går att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *