Avsnitt 4 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 4 av Swedish Anglers RodPod är live och den här gången gästas vi av Mathias Larsson från Fiskejournalen.

Som sagt, i det här avsnittet av vår podcast har vi tagit ett snack med Mathias Larsson som har skrivit en hel drös med artiklar. Dessa artiklar har i första hand publicerats i Fiskejournalen, men han har också skrivit för olika utländska tidningar, något vi också pratar om i podden. I avsnittet snackar vi såklart om fisketidningar, fiskejournalen, artiklar och i största allmänhet fiske. Det blir en hel del historia och en och annan intressant historia bakom artiklarna. Vi lyfter såklart meteartiklarna som Fiskejournalen publicerade under 80 och 90 talet. Dessa ligger ju till grunden för mycket av metet idag. Mathias pratar också om utlandsresor, malfiske och mycket mer! Vi kan lova att Mathias har fiskat mycket och på många platser, riktigt spännande!

Avsnitt 4 av Swedish Anglers RodPod

Nu är det dags för avsnitt 4 av Swedish Anglers RodPod med Mathias Larsson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Vill man lyssna på fler avsnitt så följer man bara länken.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *