Avsnitt 19 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 19 av Swedish Anglers RodPod är live och denna gången blir det lite av en specialare, igen… I avsnitt 19 är det Michael ”Baronen” Zentio som snackar med Håkan Nordling och det är fokus på laken.

Håkan Nordling är en välkänd man inom specimenfisket. Han har fångat otaliga stora fiskar och har medverkat i en 12 Snabba Frågor tidigare. Där kan du bland annat läsa om hans gösfiske, ålmete och ruda. I hans 12 Snabba skriver Håkan även om den art han har haft svårast för och det var laken.

Kika gärna in Håkans 12 Snabba frågor. Han har fångat några riktigt fina fiskar!

Vad snackar de om då?

Avsnitt 19 av Swedish Anglers RodPod

Då Håkan gärna tänker lite utanför boxen och experimenterar gärna och mycket med mäsk och tackel. Sen var det ju det där med Laken… Så Baronen ville helt enkelt höra mer hur Håkans fiske efter laken ser ut idag, har han knäckt koden för stora lakar. Hur gör han, hur tänker han. Det blir helt enkelt en djupdykning kring laken och fisket efter denna fantastiska och mystiska fisk!

Nu är det dags för avsnitt 19 av Swedish Anglers RodPod med Håkan Nordling

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *