Avsnitt 42 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 42 av Swedish Anglers RodPod är live och detta blir årets sista RodPod! Vi avslutar som vanligt året med en uppesittarpodd!

Vilka är med i årets uppesittarpodd då?

Startuppställningen är följande. Christian är någon form av moderator och Tomba, Roos och Baronen är med och tjatar. Tyvärr fick vi inte ihop det så alla kunde vara med detta året. Jobb och annat ställer till det.

Vad snackas det om då?

Grabbarna går igenom årets fisk, sina egna fångster, resor och mycket, mycket mer. Det blir självklart en Tombas tio i topp lista.

Det blir också frågor från er som svarade i vår tråd vi startade i Facebookgruppen. Vi fick in många frågor och valde ut 4 st som dryftas i podden, samt att vi väljer ut en vinnare av tävlingen!

Vi försöker oss på att hjälpa till med årets julklapp… Ja och så blir det självklart en massa skratt och annat som hör till en uppesittarpodd!

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 42 av Swedish Anglers RodPod – Uppesittarpodden

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podtoppen, PodBean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *