Avsnitt 13 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Då var det dags för Avsnitt 13 av Swedish Anglers RodPod!

Den här gången gästas vi av Karl Linden och det blir över två timmar metesnack med de klassiska avstickarna. Något som vi tror ni har blivit vana vid numera. Vi har oftast en plan, eller några ämnen nedskrivna. Men inte varje gång, och denna är en sådan. Vi hade egentligen bara ett ämne att utgå ifrån, mete. Eller ja kanske lite färna också…

Avsnitt 13 av Swedish Anglers RodPod - Karl Linden

Karl Linden är en riktigt duktig sportfiskare och metare. Han har fångat många stora fiskar, har du inte läst hans 12 Snabba Frågor så gör det.
12 Snabba Frågor med Karl Linden.

Karl har på senare år fastnat rejält i färnaträsket, så vi pratar såklart mycket om just färnamete och framförallt i kallt vatten. Något han är riktigt duktig på!
Karl har fiskat mycket karp, men även gädda, lax och ja han är eller har varit en väldigt allsidig sportfiskare som har provat på det mesta. Han utgår sedan ett gäng år tillbaka från Köping, men har hunnit med både Kalmar och Stockholm. Metet blev en stor del i hans fiske just i Stockholm och i podden pratar han lite om vem han fiskade med när han bodde där.

Utöver färnan så pratar vi om senap… rudor, Ursjön och en massa mer. Sa vi att avsnittet är över två timmar långt!

Avsnitt 13 av Swedish Anglers RodPod - Karl Linden

Nu ska vi inte tjata mer här utan istället är det dags för dig att lyssna på avsnitt 13 av Swedish Anglers RodPod med Karl Linden!

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.