Avsnitt 9 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Nu har vi äntligen fått ihop ett nytt avsnitt av vår podcast!

I Avsnitt 9 av Swedish Anglers RodPod gästar Mikael Sandström oss. Vi snackar, karpar, mete, Svenskt rekord på faren, gäddfiske och mycket mer!

Avsnitt 9 av Swedish Anglers RodPod - Mikael Sandström

Mikael Sandström är en riktigt duktig sportfiskare som har fångat många stora karpar, både i Sverige och utomlands. Han är även en inbiten gäddfiskare och har även där lyckats med att fånga flera fina sjövargar!
Utöver detta så kan han stoltsera med Svenskt rekord på faren som han har haft enda sedan 1996. Micke filmar även mycket av sitt fisk, så kika in New Day Rising Pictures på Youtube. Riktigt bra! Där hittar man karpmete från ytan, fiske från Rainbow Lake och såklart gäddfiske. Så vi rekommenderar verkligen att kolla på dessa om man har missat dem!

I podden snackar vi även om Svenska karpklubben, Micke sitter med i styrelsen där. Är man sugen på att börja meta karp eller precis har kommit igång men har svårt att hitta sjöar eller kanske fiskekompisar. Ja då ska man absolut bli medlem där! För som sagt, det finns mycket tips på sjöar med mera på deras hemsida. Men man ser endast allt när man har blivit medlem, så man vet det.

Men nu är det dags för avsnitt 9 av Swedish Anglers RodPod!
Det går att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till
Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts (Itunes), Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify.

Vill man lyssna på fler avsnitt så följer man bara länken.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *