Baronen testar River Plus från Nutrabaits

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Baronen testar River Plus från Nutrabaits och pratar om lite olika produkter ur serien som heter just River Plus.

River Plus från Nutrabaits

Om du inte vet om det så har vi numera en Youtube kanal och det är just Michael ”Baronen” Zentio som är ansvarig för den. Och i det här klippet sitter han ned och snackar lite om River Plus. Vad han tycker och tänker om dem och vad han kommer använda det till.

Du hittar River Plus och mycket annat från Nutrabaits hos Fiskekällan.se

Fiskekällan.se

Nutrabaits har funnits länge som märke. Men att du kan köpa det i Sverige är ganska nytt och det är just Fiskekällan som också är ett nytt företag i Sverige som riktar in sig på metet. Du hittar Nutrabaits boilies, dipper, pellets och krokbeten på Fiskekällan. Ett väldigt spännande märke som garanterat kommer leverera många karpar, sutare, färnor och andra arter framöver.

Men nu är det dags att lämna över ordet till Michael ”Baronen” Zentio så får han grotta ned sig i dofter, smaker och annat i filmen. Just smaken är intressant, vilket du kommer förstå när du tittat på hela filmen! Glöm inte bort att gilla filmen och följa våran Youtubekanal. Sen får du gärna dela den också, såklart!

Har du inte sett Baronens första film än så kan du hitta den via länken nedan. Där går han igenom hur du servar din haspelrulle.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *