Fiskekällan – En ny metebutik

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Fiskekällan är en ny metebutik i Sverige, något vi inte är allt för bortskämda med så det är verkligen en positiv nyhet!
Fiskekällan är också ny annonsör hos oss vilket vi tycker är riktigt roligt. Men inte nog med det, Fiskekällan har även en förorder som är i full gång!

Fiskekällans förorder når du här

Fiskekällan är en ny metebutik i Sverige

Som sagt, Fiskekällan är en ny metebutik som fokuserar mycket på karpfisket. Men du hittar även lite smått och gott inom specimenmetet. Du hittar bland annat fina spön från Sportex till specimenmetet! Väl värt att kolla in. Sen har du även möjlighet att beställa beten från välkända Nutrabaits, prylar från Kryston, båtar, sängar med mera från Raptor och mycket mer. Det kommer också fyllas på med fler produkter och märken under våren.

Letar du efter en ny gummibåt ska du kolla in Raptor Boats hos Fiskekällan

grym kvalité till ett förmånligt pris

Forge Tackle är ett annat nytt märke hos Fiskekällan som är prisvärt med fin kvalité. Du hittar till exempel avkrokningsmattor, håvar och väskor från Forge Tackle. Det finns bland annat en väldigt smart liten väska för dina krokar och små tillbehör.

Forge Tackle - Nytt märke hos Fiskekällan.
Forge Tackle Hooks & Bits Box

Självklart ska du kika in Fiskekällan och botanisera i spännande produkter och få ordning på dina prylar inför säsongen 2021. För hur många gillar egentligen snö, is och kyla. Pimpla… Ismeta… Nej det är nog mest för att få tiden att gå till vårfisket startar och säsongen kan dra igång på allvar!

Ska du fiska i våra fina svenska åar i år? Då kommer ett sista tips här!

Hos Fiskekällan hittar du boilies, krokbeten, liquids och pellets framtaget för just fiske i rinnande vatten. Något vi tycker är riktigt spännande och intressant. Det ska självklart testas när våren har kommit tillbaka!

Fiskekällan är en ny metebutik som bland annat har Nutrabaits i sitt sortiment.

Kika in Fiskekällans utbud på hemsidan via länken här nedan.

Du har väl inte missat vårt RodPod avsnitt med Göran och Johnny Nilsson? Du hittar den här i så fall.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *