Tack till alla ni som stöttat oss

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Tack till alla ni som stöttat oss!
Vi blev alldeles varma av stödet och samtidigt väldigt glada. Det visar att ni uppskattar det vi gör och ger oss ännu mer drivkraft att fortsätta framåt!

Vi backar bandet två veckor för att ge en återblick. Den 21 januari publicerade vi en nyhet där vi bad våra läsare, alltså du som läser detta om ett litet bidrag på valfri summa. I ärlighetens namn visste vi inte riktigt hur det skulle mottas och lite nervösa var vi allt. Men vi fick en fantastisk respons vilket som sagt gjort oss otroligt glada!

Tack till alla ni som stöttat oss

Du kanske inte läste den nyheten? Vi tar en kort återblick.

Swedish Anglers har funnits sedan 2017. Allt vi har publicerat har alltid varit gratis, vilket vi gärna vill fortsätta med. Men att driva Swedish Anglers är inte gratis. Vi har en hel del utgifter kopplat till bland annat hemsidan och vår podcast. Så nu vänder vi oss till dig och undrar om du vill stötta oss med ett bidrag? Men först ska vi kort förklara varför.

Som sagt, vi har funnits sedan 2017 men 2019 valde vi att ta det ett steg framåt. Vi skapade en ny hemsida, vi startade ett företag för att enklare kunna arbeta framåt med varumärket Swedish Anglers. Vi startade också vår podcast Swedish Anglers RodPod som har blivit väldigt omtyckt. Nu två år senare är det dags att återigen försöka ta något kliv framåt i vår utveckling, men det kostar alltid en slant att utvecklas. Vi har flera idéer och tankar på olika projekt, varav ett som vi redan har startat upp, nämligen vår Youtube kanal.

Vill du läsa hela nyheten så länkar vill till den nedan.

Vi vill som sagt utvecklas och göra ännu mer. Och med pengarna vi har fått in än så länge från er som valt att stötta oss med ett bidrag har vi kunnat investera i mikrofoner och redigeringsprogram till våra kommande Youtube filmer! Något vi är otroligt glada för, så igen, TACK!

Nu ser vi fram emot våren och att säsongen kan dra igång på allvar så det kan bli filmande ute vid våra sjöar och åar som vi kan dela med oss av till er!

Igen, Tack till alla ni som stöttat oss!

Har du inte bidragit men gärna vill bidra med en slant? Följ då länken här nedan.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *