Inför Svenska Specimentävlingen 2021

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Då är det dags för ännu ett nytt år, och med det ännu en omgång av Svenska Specimentävlingen. Till året så har en hel del förändrats. Bland annat så har vi äntligen fått en ny och fräschare hemsida, och sedan så har tävlingen kryddats till med nya arter. Den största förändringen är kanske att Svante Otter har tagit över stafettpinnen från Max som lekledare. Här nedan kan ni läsa Svantes tankar med hans egna ord inför Svenska Specimentävlingen 2021.

Inför Svenska Specimentävlingen 2021

Hejsan alla specimenfiskare!

Nu har det äntligen blivit dags att lansera den nya hemsidan för Svenska Specimentävlingen som har arbetats fram under hösten. Jag är väldigt glad över att kunna lansera denna sidan inför 2021 års upplaga av tävlingen. Det känns även bra att gå ifrån den gamla plattformen då den under lång tid känts väldigt förlegad.

En av de större nyheterna är att jag lagt in hela 5 nya fiskarter i 2021 års tävling. Det har blivit en blandning av både stora och mindre arter. De jag valt att ta med är Asp, Faren, stäm, kanadaröding och ål. Jag har en förhoppning att det kan tagga till tävlingen en aning och vara spännande och utmanade tillskott. Några av arterna fiskas ju rätt flitigt redan, medans andra kan behöva en välbehövlig plats i rampljuset.

En annan förändring som jag gjort, som jag redan tidigare berättat om, är att justera på kostnaden för att vara med och tävla till:

100 kr per person, oavsett och man tävlar individuellt eller i lag. (istället för som det är nu med 100 kr för individuell medverkan och 400 kr per lag.)

Det höjda priset är till för att finansiera allt som har med nya plattformen att göra. Samt för att täcka för kostnader att flytta över alla information från den gamla till den nya plattformen. Den nya sidan har funktioner som gör att både individuella och lag-listan kommer att automatiskt uppdateras en gång i veckan. Med i uppdateringen kommer samtliga fiskar som granskats och därefter godkänts.

Alla som vill kan kostnadsfritt skapa ett konto och bli medlem på nya hemsidan.

Men för att få tillgång till allt på sidan och vara med och tävla måste man betala in tävlingsavgiften på 100 kr. Där kommer man på ett enkelt sätt kunna se alla fiskar man rapporterat in in under året, samt se vilka fiskar som är poänggivande, godkända, osv. Det kommer även upprättas en hall of fame-lista baserad på arkivet för svenska specimentävlingen.

Det är därför ett stort nöje för mig att presentera svenska specimentävlingens nya hemsida och plattform här nedanför. Glöm nu inte att klicka på länken för att komma vidare till hemsidan och bli medlem. Oavsett om du vill tävla eller bara följa Sveriges svåraste och mest prestigefulla fisketävling.

Här är länken till den nya sidan -> https://www.svenskan.catchcomp.com/

Mvh: Svante Otter.

Vi på Swedish Anglers önskar Svante lycka till med svenskan!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *