Svenska Meteträffen

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Svenska Meteträffen 7-8 Mars 2020

Japp du läser rätt, det kommer bli en träff med fokus på enbart mete!
Så det är redan nu dags att du bokar upp den 7-8 mars 2020 i kalendern, för då ska du ta dig till Folkets Park i Knislinge i nordöstra Skåne.

Detta kommer bli mer än bara en mässa, detta blir en hel helg fylld med mete! Det kommer finnas utställare på plats och det kommer hållas föredrag. Och så kommer det bli en riktig helkväll med grillbuffé musikquiz och föredrag!
Fokus på den här träffen är den sociala biten, kom och lyssna, snacka och umgås med likasinnade metetokar!

Några av utställarna på plats är Swedish Anglers, Karpfiskebutiken, Fiskekompaniet och Swedish Bait Mechanics.
Jens Bursell kommer och håller föredrag!
Svenska Meteträffen
Lördag den 7 mars kl 15:30 håller Jens Bursell föredrag!

Sen kommer Mårten Johansson hålla i ett föredrag och berätta om varför han tycker det internationella metet är så roligt. Och hur det kan göra dig till en bättre fiskare oavsett vilket fiske du håller på med. 
Christian Ottosson kommer visa och lära ut de mest grundläggande delarna i hur man kan feederfiska efter arter som färna, sutare m.m. 
Både Mårten och Christian kommer visa live hur de fiskar. För utanför Folkets Park rinner Helge Å. Så det blir livefiske!
Birger Holmqvist finns också på plats och har föredrag på lördagskvällen om bland annat hans nya bok 1000 Nätter – Mitt Liv Som Karpfiskare.
Här kan man läsa mer om föreläsarna.

Birger Holmqvist
Det krävs att du blir medlem för att få deltaga.

Som medlem får du tillträdde till meteträffen med en massa spännande aktiviteter som äger rum den 7-8 mars 2020. Samt vara med och påverka hur träffen skall utvecklas i framtiden. Träffen riktar sig till meteintresserade i alla åldrar.

Här kommer mer info från Svenska Meteträffens hemsida.

Mer än bara en träff
Svenska Meteträffen är en privat anordnad träff där alla meteintresserade oavsett ålder, kön eller erfarenhet är välkomna. Träffen vill främja och sprida intresset för metet i Sverige där duktiga föreläsare, butiker och olika intressegrupper ger dig som deltagare möjlighet att köpa de senaste prylarna, lära dig mer om fisket samt diskutera och dela erfarenheter med varandra.

Olika företag som säljer utrustning för mete finns på plats och ger dig möjlighet att köpa med dig meteprodukter hem. Dessutom kommer flera duktiga och inspirerande föreläsare att hålla olika föredrag och visa upp metet på träffen för att inspirera och dela kunskaper med dig.

Träff med inriktning på social samvaro 
En stor del av träffen kommer ligga på den sociala biten där metare träffas för att diskutera metet och dela med sig av sina erfarenheter.

En happening på kvällen med föredrag av Birger Holmqvist gör att både besökare och utställare kan stanna och snacka fiske och umgås vilket knyter ihop träffen och gör den unik i sitt slag. Här blir det också grillbuffé, fest och tävlingar för den som är med kvällen ut.

Föredrag och föreläsare
Träffen är tänkt att visa upp metets allra bästa sida och inspirera både blivande och gamla ”metare” att ge sig ut att ge sig ut och fiska mer men också öka kunskapen och förhoppningsvis även fångstresultaten för besökarna.

Flera välkända och inspirerande föreläsare kommer under träffens gång att hålla olika föredrag och visa upp bilder och filmer och dela med sig av sina tips och erfarenhet. Det blir också fiske ”live” i Helgeå där olika tekniker visas och diskuteras.

Så nu finns det väl ändå inget att fundera över? Boka din plats till Svenska Meteträffen här!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *