Lucka nummer nitton

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Bakom lucka nummer nitton öppnade vi upp formuläret för att du skulle kunna skicka in svaret till vår tävling som har rullat sedan den 1 december. Nu är dock formuläret stängt då tiden gick ut den 22 december kl 21:00
Har du inte läst om tävlingen och hur den fungerar kommer det en snabb genomgång om upplägget nedan.

Men vi börjar med att vinnaren av tävlingen får en julklapp som innehåller flera olika saker från våra samarbetspartners. Du kan bland annat vinna en Abu Garcia Max Pro 30 haspelrulle, gäddmeteprylar från Fiskekompaniet och en fiskeresa till Mörrumsån och meta id. Du kan läsa exakt vad som ingår längre ned. Värdet på julklappen är på ca 6000 kronor!

Lucka nummer nitton

Så här går tävlingen till

Vi har presenterat en bokstav per dag under 18 dagar nu. Du hittar dessa bokstäverna bakom lucka nummer ett till lucka nummer arton. Dessa 18 bokstäverna utgör grunden för hela tävlingen. Så vill du vara med och tävla behöver du öppna upp dessa luckor och skriva ned bokstäverna. Om du inte redan gjort det såklart!

Här hittar du startsidan för vår julkalender med länkar till samtliga luckor.

Dessa 18 bokstäver som du nu fått tillgång till bakom luckorna 1-18 kommer bilda flera ord med fiskarter. Den första bokstaven i varje fiskart bildar sedan i rätt kombination ännu en fiskart. Det är denna arten vi söker som svar och som ska skickas in till oss via formuläret som du hittar längre ned här.

Vi tar det en gång till

Dessa 18 bokstäver kommer bilda fyra (4) olika fiskarter, både salt och sött.
Sedan ska du alltså få fram en ny art från den första bokstaven ur varje fiskart, så det blir att vrida och vända på bokstäverna för att lista ut det!
Krångligt? Inte egentligen, men svårt att förklara. Nedan ser du ett exempel hur du ska göra. Blir det bokstäver över, ja då har du fyllt i fel. Samtliga bokstäver måste alltså användas.

Exempel:
Nedan har du 18 bokstäver som bildar olika fiskar:

HDAMSÖJATARMVLITPI

VITHAJ
ID    
MAL   
MÖRT  
ASP   

Ordet vi sökte i exemplet var alltså VIMMA, 5 olika arter bildade en ny art utifrån den första bokstaven i varje ord. (OBS vi söker efter 4 arter i tävlingen!)

I formuläret längre ned i texten ska du skicka in svaret på arten du får fram från de första bokstäverna ur de fyra arterna.
I exemplet ovan skulle du alltså skicka in svaret VIMMA. Men till tävlingen söker vi såklart en annan art, så skicka INTE in Vimma, för det är inte korrekt svar!

Den 22 december klockan 21:00 stängde vi formuläret. Du måste alltså ha skickat in ditt svar innan dess för att ha en chans att vinna!

Endast ett svar är tillåtet att skicka in. Skickar du in flera svar kommer vi använda det sista svaret som giltigt. Skulle det vara flera som har skickat in korrekt svar kommer vi att använda oss av en slumpgenerator för att få fram en vinnare av julklappen!

Vinnaren av julklappen kommer vi presentera på julaftonsmorgon!

Lucka nummer nitton

Detta innehåller julklappen

Nu ska vi presentera alla priser som ingår i vinsten av tävlingen. Det är som sagt en vinnare som tar hem hela innehållet i julklappen!

Idmete i Mörrumsån och boende för 2 personer är en fantastisk start på julklappen! Tack Mörrums Kronlaxfiske!

Vill du läsa mer om metet i ån? Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.

Vinnaren får som sagt 2 dagars idmete i Pool 13 & 14 i oktober 2022 för två personer samt 2 nätters boende för 2 personer på Vandrarhemmet i Mörrum i samband med fisket. Värdet på detta är cirka 2000 kronor och det är Mörrums Kronlaxfiske som bjuder på detta och självklart tackar vi dem så mycket för detta priset!
Det gäller som sagt under oktober månad och det vinnaren behöver bestämma är när ni vill fiska och kontrollera att det är ledigt. Det går inte att förhandsboka fiskekort innan de har släppts på hemsidan, utan ni kontaktar Mörrums Kronlaxfiske när fiskekorten har släppts för 2022. Så vänta inte för länge. Vinnaren kommer få kontaktuppgifter av oss efter julkalendern är slut. På deras hemsida kan du hitta all information och se vilka dagar som är ledig osv.

Här kan du läsa mer om Mörrumsån, fiskekort, boende.

lucka nummer tjugo
Fantastiska Mörrumsån!

Ett solidbag-paket från Swedish Bait Mechanics

Nästa innehåll som kommer ingå i vinnarens julklapp kommer från Swedish Bait mechanics som slänger med följande:

  • 5*25st SBM supreme solid bags (alltså totalt 125 st solid bags!)
  • 1kg SBM solid bag mix
  • 1 st 250ml Liquid Food – DEEP FISH
  • 3 st burkar fluoro wafters, dessa är Stockholm Special, white secret och SL2

Allt som allt har detta solidbag-paket ett värde på nästan 900 kronor och självklart tackar vi SBM så mycket för paketet!

En haspelrulle från ABU Garcia

Abu Garcia

Nästa pris är en riktigt fin haspelrulle av modellen Abu Garcia Max Pro 30

En fin haspelrulle som passar till bland annat färna, id och abborrefisket. Du kan läsa mer om rullen på länken ovan eller klicka på bilden på rullen. Värdet på rullen är ca 800 kronor. Självklart tackar vi ABU Garcia för det fina priset!

Abu Garcia Max Pro 30

Ett riktigt snyggt kaffepaket från Karpfiskebutiken

Karpfiskebutiken

Priset till julklappen är som sagt ett riktigt läckert paket för kaffedrickaren och du kan läsa om prylarna på Karpfiskebutikens hemsida!

Lucka nummer fyra
Klicka på bilden för att komma till Karpfiskebutikens hemsida

Priset från Karpfiskebutiken är värt ca 500 kronor och vi tackar dem såklart för detta!

Nu blir det något för predatormetaren från Fiskekompaniet

Fiskekompaniet

Priset till julklappen är ett riktigt bra paket för predatormetaren! Och du, du kan hitta ännu mer predatormeteprylar på Fiskekompaniets hemsida.

lucka nummer nitton

Som sagt, ett riktigt bra paket för predatormetaren till ett värde på ca 500 kronor och vi tackar självklart Fiskekompaniet för tillskottet i vår stora julklapp!

Nästa pris kommer från Sportfiskarna

Lucka nummer åtta

Priset till julklappen är en riktigt fin Termos från Sportfiskarna och värdet på termosen är ca 400 kronor!
Vi tackar såklart Sportfiskarna, och du, glöm inte att bli medlem!

Lucka nummer nitton

Nästa pris i julklappen kommer ifrån Darts

Darts logga

Priset till julklappen är en riktigt fin Avkrokningsmatta och vi tackar självklart Darts för detta fina pris som har ett värde på ca 400 kronor.
Det är en Specialist Compact Unhooking Mat från Drennan. Detta är en riktigt bra avkrokningsmatta till arter som färna, abborre, ruda och id. Den tar liten plats när den är ihoprullad. Har du även Drennan Specialist väskan kan man knäppa fast mattan på väskan.

Sist men inte minst kommer det ett pris från Fiskejournalen

Lucka nummer tolv

Priset till julklappen är en helårsprenumeration av Fiskejournalen till ett värde av ca 500 kronor. Självklart tackar vi Fiskejournalen för priset.
Du vet väl om att du även kan få tidningen digitalt numera, samt få tillgång till tidigare nummer? Läs mer här.

Foto: Fiskejournalen

Vilken julklapp!

Vi på Swedish Anglers tackar alla inblandade företag som varit med och bidragit med vinster till denna fantastiska julklapp!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *