Snart är det Sportfiskemässan

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Nu är det inte många dagar kvar till årets sportfiskemässa, fredag den 29 mars klockan 09:00 öppnas portarna på Elmia i Jönköping!

Jag, Tomba och resten av gänget ser verkligen fram emot att träffa många av er där och tjata mete, dricka kaffe och kolla på prylar! För på årets Metetorg kommer det finnas möjlighet att se, känna och lukta på mängder med prylar inom metet men även för friluftslivet.

Vi har till mässan tagit fram ett begränsat antal Swedish Anglers kaffemuggar som vi kommer sälja till ett bra mässpris!

Muggen som rymmer 30 cl kaffe (eller annan vätska om man nu mot förmodan vill dricka något annat än kaffe…) är gjord i stengods med matt svart utsida och insidan av muggen är även den svart, fast blank. Det är två tryck på muggen, en på varje sida och höjden på trycket är 7 centimeter med tydliga detaljer.

Utöver muggarna kommer vi ta med ett begränsat antal T-shirts och mössor till försäljning. Såklart kommer vi köra något mässpris även här!

Som ni säkert redan vet gillar vi att fixa tävlingar och självklart kommer det finnas det på mässan också!

Vi har slagit ihop oss med Deeper och har ett fint paket i potten. Det man kan vinna är en Deeper Pro+ tillsammans med en Flexy arm 2.0. Priset har ett värde på över 3500 kronor!
Såklart ska man komma förbi och vara med i tävlingen. Men vänta inte för länge, för lyckas en deltagare få rätt svar går denne hem med vinsten direkt!

Sportfiskemässan 2019 - Deeper vinsten
Vinstpaketet från Deeper!

Vi kommer även ha information om Deeper och deras produkter på plats och vill man se hur det fungerar så visar vi det med.
Eller om man har bestämt sig för att köpa ett av deras ekolod så har vi ett fint mässerbjudande från Deeper!
Ni är självklart välkomna förbi Swedish Anglers på Metetorget!

Utöver det kommer vi även ha en intressant tävling eller mer av en utmaning som Tomba kommer ansvara för. Lyckas man med hans uppdrag vinner man ett pris från Swedbait. Men även där gäller det att vara snabb, för den som klarar det först får priset. Vi kommer köra ett pris per dag!
Den här utmaningen kommer bjuda på många skratt, frustration och huvudbry hos er som vågar delta…

Men det är ju inte bara Swedish Anglers på Metetorget.
Vi har även Andreas från
breamtime på plats som kommer visa sina undervattensfilmer.

Såklart kan man ställa frågor till honom om undervattenskameror, vad man behöver tänka på när man vill filma under vattnet och så vidare. Andreas har gjort många filmer så han har bra koll på grejerna. Han har även med sig kameror och kan visa på plats hur de fungerar.
Inte nog med det. Ni kommer även ha en möjlighet att vinna en undervattenskamera från Gofishcam.com.
Så se till att besök Breamtime på Metetorget!

Sportfiskemässan 2019 vinst hos Breatime
En sådan här kamera kan man vinna hos Breamtime!
Swedbait är också på plats.

Här kan ni snacka mete, prylar, mäsk och mycket mer. Det är Vicktor hallensjö och Michael Zentio som är där och det är två riktigt duktiga sportfiskare med stor kunskap om Swedbaits produkter!
Så här har man möjlighet att lära sig ett och annat och åka hem med fina tips och kanske även någon produkt till vårens mete.

Självklart kommer även grabbarna från Swedbait att ha någon rolig tävling under mässan!

Karpfiskebutiken är också på Metetorget!

Anders Lundmark som är ägaren finns på plats och visar upp produkter från hans sortiment. Här kommer det vara allt ifrån avkrokningsmattor till mackjärn och bekvämligheter vid övernattningar utmed sjön och för friluftslivet.

Anders med en megakarp
Anders Lundmark med sin rekordkarp

Även Ronnie Bertilsson är hos Karpfiskebutiken och fokuserar på RidgeMonkeys produkter. Han kommer visa hur man knyter riggar, dela med sig av tips och trix kring just RidgeMonkey produkter då han ingår i deras pro-team. Ronnie är en väldigt duktig karpmetare så här har ni chansen att lära er och ta del av hans kunskaper!

Ronnie Bertilsson med en fin karp
Missa inte att snacka med Ronnie på mässan!
Oscar Trowald från Sportfiskarna kommer ha föredrag på stora scenen både fredag och lördag där han kommer snacka om gäddmete från land.

Riktigt spännande!
Oscar kommer efter sina föredrag befinna sig på Metetorget och visa upp hur han riggar upp med mera, sen delar han garanterat med sig av ett och annat tips till er som kommer dit.
Missa inte det!
Här kan ni läsa när han kommer snacka Gäddmete från land.

Oscar med en fin gädda, se till att lyssna på hans föredrag om gäddmete från land!

Ja som ni märker kommer det vara full fart på torget och det kommer som sagt finnas mängder med prylar att kika på och tävlingar att delta i.
Självklart bjuder vi på kaffe, så kom förbi oss på Metetorget och snacka en stund. För vi snackar gärna mete, visar hur prylarna fungerar, förklarar metoder och visar riggar. Ett perfekt tillfälle för alla nybörjare och nyfikna inom metet. Men även en perfekt plats för er som är rutinerade metare.
För på metetorget finns det något för alla!

Vinnarna av fribiljetter till Sportfiskemässan
Vi ses den 29-31 mars på Elmia i Jönköping!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *