Spodden – Avsnitt 1

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Spodden är lanserad och vi bjuder här på det första avsnittet, det blir Spodden – Avsnitt 1

En helt ny podcast!

Japp du läste rätt, vi har startat upp en ny podcast! Nu kanske du tänker, hallå ni har ju redan en podd, ska den läggas ned? Svaret är nej, Swedish Anglers RodPod kommer fortsätta som innan. Inga förändringar där. Men vi har märkt att det finns tillfällen då vår RodPod inte räcker till. I den podden har vi fokuset på gästen. Vad denne har gjort, gör och så vidare.

I vår nya podcast kommer fokuset bli på ämnet! Här är inte någon gäst i fokus, utan det kan vara t.ex. Tomba och Palle som pratar gamla fiskeprylar eller Baronen och Tomba som pratar om Svenskan eller något helt annat. Ibland kommer vi ha en gäst med, men fokuset kommer ändå vara på ämnet. Sen kommer det alltid bara vara två personer som har ett samtal.

SPODDEN

Där har du namnet på den nya podden, ett passande namn på en podcast om du frågar oss! Det kommer bli korta avsnitt, det kommer garanterat bli långa. Det kommer bli nördigt, smalt, brett, konstigt och allt där emellan. Men det ger oss en möjlighet att prata om ett aktuellt ämne, om något gammalt, något vi brinner för eller inte… Spodden kommer helt enkelt inte bli som vår RodPod!

Vad handlar det första avsnittet om då?

Vi återvänder till dagens innehåll. I vårt absolut första avsnitt är det faktiskt Tomba och Palle som snackar om gamla fiskeprylar. Men det blir självklart goa sidospår där det funderas kring vart vissa fiskeprofiler tagit vägen som t.ex. Micke Blomqvist? Sen blir det snack kring Grönjeans på ÖB, Skönknarrande Cardinaler och mycket, mycket mer!

Spodden - Avsnitt 1

Nu är det dags för Spodden – Avsnitt 1 – Gamla Fiskeprylar

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

2 svar på ”Spodden – Avsnitt 1

 • 5 december, 2021 kl. 17:58
  Permalänk

  Riktigt härligt att lyssna på. Mer nörderi och nostalgi?

  Svar
  • 5 december, 2021 kl. 19:59
   Permalänk

   Tack så mycket! Alltid roligt att höra att det uppskattas 🙂

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *