Spodden – Avsnitt 9

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Spodden – Avsnitt 9 är live och den här gången blir det nördigt som Spodden ska vara! Det är ett avsnitt med fokus på Meteprylar.

Det är Vicktor Hallensjö som bjudit in Martin Bengtsson till Spodden och de snackar som sagt fiskeprylar i mängder. Det blir ämnen som berör larm, spön, rullar, krokar och mycket mer.

Vad snackar de mer om då?

Kan verkligen fiskeprylarna skapa förtroende så du fiskar bättre? Ja det snackas det om, men även olika spöserier, lacken på spön, färg på spön. Rak eller böjd krokspets? Svampiga spön och vilket larm man borde köpa…. Som sagt, detta är ett härligt nördigt avsnitt från två riktiga prylnördar!

Både Vicktor och Martin har varit med i 12 Snabba Frågor och Martin har vi intervjuat i Swedish Anglers RodPod. Vicktor har snackat med Palle om varför han metar i avsnitt 5 av Spodden Så får du inte nog av dessa grabbar kan du både lyssna och läsa mer via länkarna nedan.

Nu är det dags för Spodden – Avsnitt 9 – Fiskeprylar

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Poddtoppen, Podbean, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify.

Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *