Svenska Meteträffen – mindre än en månad kvar

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Det börjar närma sig till Svenska Meteträffen. Det är faktiskt mindre än en månad kvar nu!

Svenska Meteträffen

Den 7-8 mars är det dags för en den nya metemässan Svenska Meteträffen i Knislinge, Skåne. Det kommer bjudas på föredrag av bland annat Jens Bursell, det bli livefisk (om vädret tillåter.) och flera utställare är på plats. Självklart blir det en massa gött snack också!
På kvällen är det dags för Birger Holmqvist att snacka om sin bok 1000 Nätter – Mitt Liv Som Karpfiskare. Det kommer också vara grillbuffé och musikquiz. Samt en massa fiskesnack, såklart!

Här kan du läsa hela programbladet för mässan.

Glöm inte bort att köpa ditt medlemskap som är inträdesbiljett innan mässan. Det går inte att köpa biljett på plats. Så här står det på Svenska Meteträffens hemsida gällande medlemskap.
Inträde med medlemsnummer måste förbeställas via denna webbsida innan ”sista datum” har gått ut. Det går EJ att köpa inträde på plats. Personer som inte uppvisar giltigt medlemssnummer släpps inte in i meteträffens lokaler.

Vilka utställare är på plats då? Även det hittar du på deras hemsida, men några av dem är Karpfiskebutiken, Fiskekompaniet, Metebutiken och Swedish Anglers.
Du kan se hela listan på Svenska Meteträffens hemsida.

Karpfiskebutiken har en schysst deal just nu, beställer du innan den 29 februari får du 10% rabatt på din beställning om du väljer att hämta dina prylar på träffen! Så passa på att fynda lite innan du kör till Knislinge.

Svenska Meteträffen - mindre än en månad kvar

Se nu till att tömma kalendern den 7-8 mars och ta dig till Svenska Meteträffen och träffa andra metare, snacka mete, bygg på suget inför säsongen 2020! Detta kommer bli hur roligt som helst!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *