Tack till er som stöttat oss

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Vi vill bara passa på att säga tack till er som stöttat oss under början av 2022! Det värmer otroligt mycket att så många av er väljer att stötta oss med ett swish-bidrag, köper merchandise, delar, gillar och kommenterar inlägg, artiklar, poddar och filmer!

Vi har som sagt fått många swishbidrag där vi valt att investera i bland annat mikrofoner till podcastinspelning och film. Sen kommer vi också investera i mer utrymme för att kunna publicera fler poddar framöver och även mer material till hemsidan och vår Youtubekanal.

Vi kommer som vanligt fortsätta titta på vad vi kan utveckla mer, men även skapa mer material i form av film, poddar och artiklar. Det kommer helt enkelt fortsätta dyka upp nytt material framöver!

Sen vill vi också passa på att tacka er som valt att köpa våra kepsar och mössor! Det blev helt klart fler än vad vi hade tänkt oss. Fast det är ju bara roligt och värmer våra mete-hjärtan!

Tack till er som stöttat oss

Just nu har vi inte så mycket T-shirts osv till försäljning, men det är något vi ska se över framåt, kanske blir det någon specialare där vi tar upp förorder som vanligt. Ja vi får se vad vi hittar på.

Det vi har hemma hittar du via länken nedan.

Swedish Anglers Merchandise

Vi avslutar med att återigen säga tack för era bidrag m.m. det värmer verkligen!
Skulle man vilja skicka in ett bidrag så finns informationen via länken nedan.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *