1000 NIGHTS – MY LIFE AS A CARP ANGLER

Dela gärna så fler får läsa artikeln

1000 Nights – My Life As a Carp Angler är en engelsk version av Birger Holmqvists svenska bok 1000 Nätter – Mitt Liv Som Karpfiskare. Men den engelska versionen har nya riktigt intressanta gästkapitel som vi kommer till lite längre ned.

1000 Nights - My Life As a Carp Angler

Birger Holmqvist släppte sin svenska bok i slutet av 2019 en bok som vi har recenserat tidigare på hemsidan. En otroligt bra bok som vi verkligen rekommenderar att beställa om du inte redan har den.

Ni som lyssnade på vår podcast med Birger vet att han pratade om sin bok och att han höll på med det sista av översättningen till engelska. Han nämnde även några namn som hade bidragit med nya gästkapitel. Vad sägs om dessa namnen;

  • Steve Briggs
  • Kristof Cuderman
  • Alan Blair
  • Gary Benney
  • Damir Trupkovic
  • Rikard Bengtsson
  • Mattias Berglund

Riktigt intressanta namn och självklart vill man läsa vad de har bidragit med!

Du kan boka ett exemplar av boken redan idag och då har du även chansen att vinna guidat karpfiske med Birger!

Men skynda dig, för det gäller bara de första 250 exemplaren. Sedan lottar Birger en vinnare!

Viktigt att veta är att du måste beställa den engelska versionen för att ha en chans att vinna den guidade fisketrippen med Birger!

Du kan läsa mer om vinsten på hemsidan och du beställer även boken 1000 Nights – My Life As a Carp Angler via hemsidan nedan. Boken förväntas dyka upp i slutet av juni.

www.swedishcarpfishing.com

Vill du hellre läsa den svenska boken finns den att beställa på länken ovan också såklart.

Eller varför inte unna dig och lägga en beställning på både den svenska och den engelska! Ser snyggt ut i bokhyllan och du stöttar en karpnörd som har lagt ned tid, energi och själ i den här boken. Och det märks när man läser den. Det är en sådan bok som du knappt kan lägga ned när du väl börjat läsa den. Helt enkelt riktigt bra!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *