Avsnitt 22 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 22 av Swedish Anglers RodPod är live och denna gången har vi med en riktig ikon inom det Svenska karpfisket! Vi pratar såklart om Birger Holmqvist! Det är Palle Sköldblom och Christian Ottosson som pratar med Birger.

Birger Holmqvist med en riktigt fin karp!

Birger har gjort och gör otroligt mycket för det svenska karpfisket. Han har ett fantastiskt driv och en stor kunskap kring karpen och karpfisket. Birger är även en duktig författare och har som många vet släppt en bok, 1000 Nätter – Mitt liv som karpfiskare som vi har recenserat tidigare och det är en bok vi verkligen rekommenderar att köpa! Boken kommer snart i en engelsk upplaga också med fler gästkapitel, något Birger pratar om i podden!

Vad mer snackar vi om då?

Självklart är det fokus på karpen genom hela podden. Vi snackar om riggar, mäskning, svenskt karpmete, Birgers målsättningar, hans utlandsfiske och mycket mer. Sen har även Birger köpt en båt och byggt om den till en riktig karpmetebåt som han berättar om.

Avsnitt 22 av Swedish Anglers RodPod - Birger Holmqvists karpbåt
Birgers karpbåt, något du kan höra om i podden

Birger har tidigare varit med i en 12 Snabba Frågor och så ställde vi några frågor till honom inför den Svenska Meteträffen 2020 om du vill veta lite mer om Birger Holmqvist innan du lyssnar på avsnitt 22 av Swedish Anglers RodPod.

Vill du prova på karpfisket, eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till karpfisket. Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 22 av Swedish Anglers RodPod med Birger Holmqvist

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *