Avsnitt 14 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Då var det dags för Avsnitt 14 av Swedish Anglers RodPod!

Gäst denna gången är ingen mindre än Martin Bengtsson. Han är en otroligt duktig metare och fiskare. Martin har fångat många fina fiskar genom åren och riktat sitt fiske efter många olika arter. Det är allt ifrån abborre, karp och sik. Han har även fiskat en del utomlands men mycket av sin tid har han lagt i Sverige. Martin bor i Mönsterås och har lagt mycket tid på abborren som han pratar om i podden, även siken i sina tidigare år avhandlas. Vi pratar meteböcker, tävlingar, gamla historier och mycket annat. Det blir ombyggnad av spön och Martin har gjort en riktigt bra guide som finns på Youtube. Så kolla in den -> Bygga om Drennan Big Feeder.

Martin har varit med på flera av våra resor vi har anordnat och han lyckades riktigt bra i Ursjön senast vi var där, något vi snackar lite om i podden. Han har också varit med i en 12 Snabba Frågor som du såklart ska läsa om du inte redan gjort det. Finns här.

Avsnitt 14 av Swedish Anglers RodPod

Nytt för denna podden är att Christian och Tomba har ett introsnack där vi pratar lite allmänt vad som hänt den senaste tiden. Vad vi jobbar med just nu, hur framtidsplanerna ser ut.

Nu ska vi inte tjata mer här. Utan istället är det dags för dig att lyssna på avsnitt 14 av Swedish Anglers RodPod med Martin Bengtsson!

Martin Bengtsson med en sik

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *