Avsnitt 23 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 23 av Swedish Anglers RodPod är live! I detta avsnittet har vi tagit ett snack med en ikon inom det Svenska sportfisket. Framförallt när det gäller skrivna artiklar, självklart pratar vi om PO Johannesson! Det är Tomba och Baronen som har pratat med PO.

Avsnitt 23 av Swedish Anglers RodPod - PO Johannesson med en fin karp tagen på flötmete

PO Johannesson har gjort väldigt mycket för sportfisket genom åren. Han har som sagt skrivit otaliga klassiska sportfiskeartiklar till bland annat Fiskejournalen. Utöver det har han också skrivit en klassisk svensk karpbok, ”Svenskt karpfiske från betesbak till fiskefrossa”. PO är en driven fiskare som söker nya äventyr, något han pratar om i podden.

Vad mer snackar vi om då?

Det blir självklart snack kring hur PO kom in på fisket. Men även hans tid inom metet och Svenska specimentävlingen. Skrivandet och artiklar, förebilder, gäddfiske, världsrekord, djungeln och andra äventyr samt mycket mycket mer!

Vi har tidigare gjort en intervju med PO som vi publicerade redan under april 2018, men om du har missat den kan du läsa den via länken nedan om du vill veta lite mer om PO innan du lyssnar på avsnitt 23 av Swedish Anglers RodPod.

Intervju med PO Johannesson

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 23 av Swedish Anglers RodPod med PO Johannesson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *