Avsnitt 30 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 30 av Swedish Anglers RodPod är live! I detta avsnittet gästas vi av Anebodas egna karpkung, Jonas Jonsson. Det är Palle Sköldblom och Daniel Roos som har tagit ett långt snack med Jonas om allt som rör karpar!

Avsnitt 30 av Swedish Anglers RodPod

Vad snackar vi om i podden då?

Som sagt, det blir fokus på karpen, men det pratas även om Aneboda karpodling, gräskarpar och om Jonas egna karpfiske både i Sverige och utomlands. Sen kommer även grabbarna in på grillning och god öl. Så inget du vill missa! Detta är helt enkelt ett riktigt intressant och lite lätt nördigt avsnitt av Swedish Anglers RodPod, precis som det ska vara!

Det pratas också om praktkarpar och i podden skickar Palle en passning till Jonas att bjuda oss på ett par bilder, så dessa kan du se här nedan.

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Fiskekompaniet

Nu är det dags för avsnitt 30 av Swedish Anglers RodPod med Jonas Jonsson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *