Tombas krönika Januari 2022

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Tombas krönika Januari 2022 är fortsättningen på den avslutande krönikan för 2021. Du följs återigen med till en historia där uppståndelse från de döda startar och leder dig vidare i en minst sagt udda metehistoria… Har du inte läst del 1 än? Gör det först, du hittar den här:
Tombas Krönika November 2021

Det gör ont att dö, folk skulle bara veta. Men det är ingenting jämfört med att vakna upp från de döda.

Jesus såg sig omkring. Han hade någon svag minnesbild om att han gått och dött kvällen innan. Eller var det var flera kvällar sen? Fan så stel i ryggen man bli av att avlida, funderade han medans ögonen kämpade med att sakta börja vänja sig med mörkret. Det var visserligen svartt som i en grav, men från ett av grottans alla hålrum så lyste någonting just så mycket att det ändå gick att urskilja ett svagt ljus. Han satte sig försiktigt upp. Längs ryggen så strålade smärtan. Det kändes som han blivit överkörd av tusen kameler. Men viljan att ta sig mot det heliga ljuset var starkare än smärtan. Med darriga knän så reste han på sig, stöttande mot grottans fuktiga väggar. Sedan räckte han fram handen mot ljuset och greppade något hårt. Försiktigt så lyfte han upp objektet för att sedan sluta det i sin famn. Hans livescope med batteritid på över 72h.

Han slog på skärmen, och med ens så lystes grottans mörker upp av ett varmt sken. I ena hörnet så låg liket av grabben som äcklat sig med braxarna. Jesus kände om hans plånbok fanns kvar, men den hade dom jävlarna snott.

Grottans enda utgång hade dom seglat med ett stenblock. Han gick fram till stenen och försökte trycka undan den. Då föll den i småbitar. Jesus log. -Gästarbetare, det blir inte bättre än så här om man anlitar billig arbetskraft. Sedan klev han klev ut och såg sig omkring. Staden nedanför kullen såg ut att sova. Han fyllde lungorna med ett andetag frisk luft. Blodet började åter att snurra i kroppen och tankarna klarnade. -Jag ska visa dom jävlarna som gjorde detta. -Jag ska visa vem som är den hårdaste fiskeprofilen landet någonsin sett..

DEL 1: UPPENBARELSE

Det blev en jävla uppståndelse när folket fick höra att han var tillbaks. I metarnas ögon så var han bränd, ja till och med begravd, men det hjälpte föga. Antiokia Times gjorde ett reportage om Jesus där han svor på att hämnas på varje människa som vänt honom ryggen. -Öga för öga, sa han och smuttade på en kall bira på sin balkong. -Låter okristligt, sa reportern. -Vad betyder det? -Det e något man bara säger, inget att hänga upp sig på..

När reportern gått sin väg så satt han i skuggan och löste korsord, rökte en holk och funderade på sitt nästa drag. Kanske skulle han i veckan åka till Tanaak och prickskjuta gös? Tanken lockade, men han kunde inte sluta att fundera på hämnden han ruvat på sedan han förråddes av Judas, Moses och dom andra. De skulle få hämnden serverad kall på ett fat.

Vilka har jag på min sida egentligen? Tänkte han halvhögt medans den söta röken fyllde hans lungor. Edomiterna kanske? Dom hade ju tävlat länge i svenskan med sitt lag Old School Testament och var Tre NNN:s ärkemotståndare. Kanske skulle de vara intresserade av en förstärkning? Men innan det skulle vara möjligt så skulle han vara tvungen att ge uppvisa någon form av underpant för sin lojalitet. Det visste han. För lagledaren Lasaros Musrassen så räckte det inte att man hängt på ett kors och blivit dödad av ett gäng blodtörstiga judar och gästarbetare. Lasaros godkännande krävde en offergåva, något som Jesus satt på i form av känslig information som kunde skada Tre NNN, så ända in i benmärgen. Han fimpade spliffen och slöt sina ögon med ett brett leende på läpparna..

Lasaros Musrassen satt och metade faren vid floden Jordan, inte alls långt från Galileiska sjön där fiskarna samlats för att sedan vandra upp mot lekplatserna i floden. Dagen hade varit givande med en fin fisk på 711gr som toppnotering. Hans heliga mäsk med bröd, finmald myrra och scoopex hade återigen levererat. Det var en gåva som bara fortsatte att ge. År in och år ut. Bakom sig hade han sju dagars fasta som gett honom ny energi för att klara av den påfrestande vårsäsongen. Själslig energi. Ett rent sinne är ett skarpt sinne. Farenmete är ingenting man skojar bort. Han var tvungen att skänka en av sina fruar, Abigail. en tanke. Hon som på ett oklanderligt sätt gjort det enda rätta och stöttat sin man med oförtruten lojalitet genom denna krävande tid. Hennes uppgift var att vika Lasaros beten i palmblad så dom höll sig fräscha under den brännande solen. När mannen kom hem så skämde hon bort honom med offergåvor i form av kärlek och sexuella tjänster. Hon tvättade hans Geoff Andersonställ i heligt vatten och masserade hans värkande kropp ren från smärta. Han verkligen älskade henne lite mer än de andra fruarna. Hennes lena och kvinnliga sätt att blanda hans mäsk medans han sov var verkligen någonting han uppskattade högt. Och hon hade inte minst en väldigt fin kropp för att vara en kvinna. Utan henne skulle han säkert få 20-30p mindre varje år i svenskan. Den uppoffringen fick man ej underskatta.

Han kände hur hans lekamen fylldes av blod så overallen började bukta mer än lovligt. Blotta tanken på Abigails läppar som slöt om hans bultande penis fick honom nästan att autoejakulera. Han såg sig om för att försäkra sig om att han var ensam. Ingen var i närheten. Det började dessutom skymma. Om någon skulle promenera på andra sidan floden så skulle dom inte se honom. Han fixerade ryggstödet i Fox-stolen till en 65 gradig lutning, precis lagom för en hedersstund. Han blundade och tänkte på henne samtidigt som han tog fram sin hårda lem och började smeka den i ett behagligt tempo. En handpåläggning hade han väl förtjänat? Han särade på sina ben och lät de sista solstrålarna smeka hans bara underkropp. Ejekulationen skulle bli mäktig, det kunde han svära på. Det han gjorde var ingenting smutsigt eller syndigt. I hans sinne så var han lika obefläckad som självaste moder Maria. Han ökade takten och la på mer press. Det kittlade skönt mot ollonkanten när torkat mäsk rullade fram och tillbaks under förhuden likt Obadjas kulram under en kamelfärd. Han började närma sig klimax, och den skulle episk. Inte sedan han sprutade två meter rakt ner i mäskbaljan under braxmetet i Hossmoån för tio år sedan hade han känt samma brinnande begär att ejakulera ohämmat. Han slog av på tempot för att njuta maximalt. Han ville komma, men fick inte göra det riktigt än. Stunder som denna kom inte ofta, och då gällde det att inte vara svag i köttet och sinnet. Han bågnade upp på stolen likt en höjdhoppare som flyger över ribban. Sedan stönade han högt och ljudligt..

-Jaså, sitter du här o runkar, hörde han helt plötsligt bakom sig. Han vände sig i skam och såg ingen mindre än Jesus stå bakom sig.

Lasaros kände skammen skölja över sig. Han kände sig skändad ända ner till det heligaste. Men innan han hann yttra ett ord så fortsatte Jesus.

-Det är lungt, jag runkade till FishEcos spötest en gång. -Man är endast en man, byggd av kött och blod. -Man har sina begär. -Skyl dig med denna, sa han och slängde en svepeduk till Lasaros.

Männen satt där och såg över vattnet utan att prata. Att tiga är guld i såna här sammanhang tänkte Jesus.

När en inte helt oansenlig mängd tid hade flutit så sa Lasaros till slut. -Så, vad leder dig hit Jesus. -Vi trodde du hade dött?

-Jag dog för era synder, den ultimata uppoffringen. -Dog och dog, du var borta en helg, nu ska du inte överdriva. -Ja, kanske det, men jag kommer med ett erbjudande du inte kan tacka nej till. -Jaså? Ja. lyssna noga, för jag kommer att säga detta endast en gång. -Jag vill att du tar in mig i Old School Testament? -Men innan du protesterar så kan jag säga att om du tackar nej så sprider jag filmerna på ditt lilla runkäventyr på nätet. -Skulle tro att det finns några som väldigt gärna skulle vilja se hur du skändar din kropp här som om det vore ett nöjesfält.

Lasaros svalde tungt och nickade. -Jag har väl inget val va? -Inte som jag kan se det. -Imorgon ringer du till Dante Mink och anmäler mig till laget. -Men vem ska vi sparka ur laget då, undrade Lasaros? -Sparka vem du vill, jag litar på ditt omdöme. Lasaros såg på Jesus och frågade honom. -Vad är du för en människa egentligen? Men fick endast ett leende till svar.

Jesus reste sig och började gå på vattnet till andra sidan ån. Sedan stannade han och vände sig mot Lasaros. -När vi vunnit svenskan så ska jag berätta för dig vem jag är.. Sedan så försvann han i mörkret som om han aldrig varit där över huvud taget.

DEL 2: VEDERGÄLLNING:

Jesus satt vid Jabbok och ytmetade med obesudlat bröd efter åns färnor. Han tänkte på Moses och Red Sea Anglers som ledde svenskan stort. Hela 346p innan nästa lag som råkade vara Tre NNN. Laget som förrådde honom. Old School Testament låg nästan 400p efter i totalen. Moses hade till råga på allt släppt sin bok i modernt specimenmete. Moseboken. En skrift hyllad av en samlad kår metare. Judas däremot hade fått vara med på live-fiske med JewO. Men vid Jesus sandaler låg det tre stora färnor, prydligt bonkade. Den minsta av dem var på nästan 3200gram medans den största var en mäktig pjäs på 3577gr. En av de största färnor som någonsin fångats. Skrattet skulle fastna i halsen på Moses när han anmälde fiskarna. Men ännu så hade han inte bråttom. Han skulle suga lite på karamellen innan han kom med sitt svar. I sin hand hade han en sten av klaraste japsis. Stenens ådrade mönster hade nyss färgats röd av färnablod. Att lustmörda en vacker lekfisk med ett ännu vackrare föremål kändes på något sätt heligt. Att en sista gång få ligga i gräset och få skallen inslagen med Japsis för att fylla ett högre syfte i form av poäng och på sätt fylla cirkeln i livets kretslopp måste varit hedersamt för den stridbara fisken. Ingenting varar såklart för evigt, inte ens ett fiskliv.

Han funderade på hur det skulle kännas när han slog samma sten igenom skallbenet på Judas? Förmodligen rätt bra…

Judas sov i sin halmsäng. Än skulle det vara flera timmar till dagbräckning. Men det var ingenting han var medveten om. Det hade varit enkelt att ta sig osedd till hans hus, nästan barnsligt enkelt. Jesus hade låtit skuggorna svälja honom hel och nästan leviterat fram i natten. Ytterdörren hade inte varit låst heller. -Lättja, tänkte Jesus, en dödssynd. Han klev in genom dörren och tassade tyst fram till sängen. I handen höll han stenen. Han stannade och såg på mannen som en gång varit som en bror för honom. Han föll på knä framför bädden och puttade försiktigt på Judas. -Vakna, det är dags att dö, viskade han och väntade en bråkdels sekund. Judas spärrade upp sina ögon i skräck och såg på Jesus. Sedan föll stenen och krossade den ynkliga mannens kranium i småbitar. Jesus tog sedan en rulle deuterokanoniska skrifter och tryckte upp den 20cm i röven på honom så det hela skulle se ut som ett våldtäktsmord utfört av ett gäng kåta gerasener. Tre minuter senare var han långt borta från huset.. Jerusalem skulle få vakna till ett blodbad.

Tre veckor senare såg det jämnare ut i Svenskan. Jesus hade fyllt på med 201 poäng medans de andra lagen hade tappat något. Mordet på Judas hade satt en sån trauma i Tre NNN att dom hade fått ställa in den årliga stäm-trottingen i Jordanfloden. Moses hade med nöd och näppe kunnat anmäla några sarvar från en ”privat damm” som han kallade röda havet för. Det skulle bli dom sista firrarna han någonsin skulle få nöjet att anmäla, tänkte Jesus.

Samma natt tog han sig till Moses hus. Han visste att han skulle vara på sin vakt. Men Jesus var smartare än så. Han skulle aldrig slå till då man mest förväntade sig att han skulle göra det. Han var sugen på att kliva in och piska ihjäl råttan med ett feederspö, men han var tvungen att hålla sina lustar i styr. Inga aftonoffer, det hade han bestämt, Moses skulle få betala med sitt liv mitt på ljusa dagen.

Det kändes som en evighet, men till slut så vaknade staden. Folk tog sig till sina jobb och barnen lämnades i skolan. De enda som hade varken barn eller ett jobb var specimenmetarna. Ensamma patetiska blodiglar som närde sig på hederliga medborgares surt intjänade skattepengar. Precis såna som Moses. Avsky var allt han kände mot den mannen. Han reste sig från sitt gömställe och gick mot huset.

På kvällen hittades Moses av två hellenister. Hans kropp låg i hallen, strypt med sexton varv fluorocarbontafs i tjocklek 0.70. Men det kunde ingen inte veta då fluorocarbon är totalt osynligt för blotta ögat. Därför förklarades hans död som naturlig.

FADER TILL SON:

Dante Mink satt förbryllad i sitt hus utanför Pella. Framför sig på bordet hade han tre pergament utrullade. Det var Jesus anmälningar från vårfisket. Han tog en slurk ur sin bägare och suckade. Inte ens ett prima lantvin kunde få honom att slappna av. Han hade räknat fjäll, granskat bilderna med sin anonyma jury bestående av sig själv och profeten Nahum. Men ingenting verkade fel. Inte ett sent datum, inte ett grästrå på fiskkropparna att anmärka på. Han visste att om dessa fiskar skulle godkännas så skulle Jesus föra sitt lag till toppen av specimentävlingen. Den kortvariga lycka som Jesus tillfälliga död och svartmålning hade skänkt hade över några få månader vänts till ett förnedrande nederlag.

En sak förbryllade Dante mer än allt annat. Jesus hade bytt namn. Han kallade sig nu för Jehova. Normalt hade man kunnat fälla honom på att fångsterna och framförallt vägningen saknade vittnen. Men Jehova hade märkligt nog över sexhundra vittnen som kunde verifiera sanningshalten. Dessa jordråttor gav Dante gråa hårstrån.. Med en vecka kvar till nästa rapport så började tiden bli knapp. Han var tvungen att åkalla en lösning, och det snabbare än drakens tunga..

Hemmet såg ut som en enda röra. Mäskbaljor, spön, beten och annat låg huller om buller i små och medelstora högar utefter Jehovas jordgolv. Den söta doften av dadlar, hasch och scoopex fyllde rummet, men det var länge sedan han själv hade slutat notera det. Han låg i sin inrökta soffa och tänkte på sitt nästa drag. Nu handlade det inte längre om att jaga, utan att hålla den jagande flocken människovargar bakom sig. Han tänkte på Moses och hur patetisk han hade varit när döden hade knackat på. Han hade inte ens bjudit upp till kamp, bara säckat ihop och lät sig åt sitt öde. Han kunde fortfarande känna fluorocarbonet sträckas runt sina händer när han långsamt ströp den svaga livslågan. Det var knappt värt uppoffringen att ägna mordet en tanke, så ofullkomligt hade det känts. Han hade inte ens fått en orgasm när han onanerat över den döda kroppen. En svag gammal metare vars bästa tid hade passerat zenit för länge sedan gjorde honom inte längre upphetsad.

Plötsligt så frös han till, han kände sig iakttagen. Sedan kände han igen känslan och framförallt doften. Eller rättare sagt stanken av upprättelse.

Gud hade uppenbarat sig framför honom.

-Så du kom till slut, jag har väntat på dig. Sa Jehova och log så en vit tandrad blottades genom skägget. -Vad ärar mig ett besök, för är jag rätt informerad så har jag ingen fader längre? -Gud såg på Jehova och sa sedan. -Ligg kvar min son, jag ska berätta en historia för dig. -Lyssna noga på vad jag har att säga, men ställ inga frågor. -Sedan försvinner jag ur ditt liv för evigt.

Mannen som en gång varit hans son kollade på den osynliga mannen som en gång varit hans fader. -Berätta, jag är idel öra.

-I början fanns det inte mycket, faktiskt ingenting alls. Jag skapade jorden, människan, naturen och alla dess djur. -Ett jävla jobb ska du veta, tog nästan en hel vecka. -Jag gav er livet, tillgångar och verktyg att forma er själva en tillvaro på precis det sätt ni ville. -En vacker tanke, men även ett litet projekt för mig personligen att hålla ögonen på. -Det som är bra tänker jag ta med till mitt nästa bygge, och det som inte är så bra låter jag bli att skapa. -Det ser inte bra ut kan jag väl avslöja. -Det här med människor verkar inte vara en av mina bästa uppfinningar. -Jag tvekade i några minuter när jag skapade er, och framförallt på den biten med mer utvecklade hjärnor. -Progressiva saker som kan användas för att tänka framåt. -Där djur har hjärnor som lever i nuet så har ni människor belönats med kraften att minnas men framförallt att kunna visualisera framåt. -Jag trodde det var en bra sak, att ni själva kunde göra saker som jag slapp lägga mig i. -Med facit så var det kanske aningen naivt av mig att tro så stora saker av er simpla människor, och en viss del lättja från min sida spelar nog också in. -Er största svaghet är att konstant säga att det ännu inte är för sent att vända på trenden. -Den punkten har ni passerat sedan länge. -Men det blir kul att berätta för dig här och nu hur allt kommer att sluta. -Så lyssna noga nu.

Jehova låg skärrad i sin soffa och såg på mannen som en gång varit hans fader.

-Det enda syftet för vår existens är specimenmete. -En handfull av jordens människor är upplysta nog att förstå det. -Men de människor som vi kallar för metare verkar tråkigt nog annars inte vara våra allra skarpaste hjärnor. -Ger man ett gäng bagare deg så bakar dom åt sig själva och andra. -Ger man en målare en duk, färg och en pensel så målar han något för andra att beskåda. -Men ger man metare ett spö. lina och krok, samt ett fiskevatten full med stora fiskar så finns dom där endast för att ingen annan ska kunna njuta av frukterna. -En fisk kan aldrig vara stor nog så länge någon annan får en större. -En tävling kan aldrig vara bra nog om någon annan vinner. -Och en gäddfiskegrupp på facebook kan aldrig vara en trevlig plats, utan ett forum för hat, avundsjuka och reklam.

-Men låt gå, det är ju aldrig för sent att vända på trenden som ni säger. -Moses hade en plan, att ta sitt folk över röda havet för att starta någonting nytt och mycket bättre. -Men det satte du stopp för. –

-Din framtid ser ljus ut. Nytt flashigt namn, Jehova och ett gäng falska vittnen som gör som du säger. -Du plockar samhällets svagaste och sjukaste individer, spinnfiskarna, och hjärntvättar dem med lögner och löften om ett bättre liv. -Istället för att dom ska tänka själva så ska dom nu famla i mörker och leva efter en bok. -Allt om mete av Dick Murray. -På så vis slipper du all ansvar för allt det onda som inträffar, men kan ta åt dig allt det positiva. -Du kommer att bli större och starkare, för att inte nämna rikare. -En vacker dag kommer du att börja bygga stora konstiga hus världen över. -Dessa kallas för kyrkor. -I dessa kyrkor kommer dina följare att kunna samlas under tragiska former, läsa högt ur Allt om mete och sjunga riktigt dåliga låtar. -Varför? -Jo för att någonstans längs vägen så har du tutat i dem att man måste lida varenda vaken sekund för att kunna njuta av livet efter döden. -Ett smart drag då inte många har kommit tillbaks från den andra sidan för att tala om att allt varit en stor svart lögn.

-Men allt eftersom tiden rider på så kommer andra människor få samma tankar som du. -Man bygger nya kyrkor hängivna åt andra sjuka syften för att få makt. -Nu måste du krossa dem. -Det kommer att bli krig, flera och långa som trasar ner mänsklighetens vilja. -Krig som du i slutändan kommer att vinna. -För alla krig går ut på samma sak, att följa mitt ord. -Dessa ord som jag aldrig yttrat.

-Men tids nog så kommer några av dessa metare bryta sig ur slaveriet och bilda egna små filialer med ännu striktare drag. -Det är som att det finns ett omättligt sug efter misär och sorg. -Man läser och tolkar den heliga skriften, allt om mete, så allt blir än mer extremt, och än mer miserabelt. -Dessa nya ledare ser riktigt eländiga ut, men har alla samma förkärlek till ovårdat skägg, gamla kläder och ris och kvistar. -Människor med lustiga namn som Hans Scheike eller Chris Yates. -Såna som ligger tusen år efter sin tid med snedvridna ideal och följare som är sopslut i huvudet.

-Sedan så räcker det snart inte att endast läsa o sjunga. -Vi måste filma eländet också, ha ”roliga” tävlingar på youtube för att dra in de sista stackarna i misäret. -Familjer kommer att spricka, arbetslösheten kommer att öka och båttrafiken i timmernabben kommer att nå såna höjder att man snart kan gå över båtarna till Öland. -Allt för att få en abborre.

-Specimentävlingen kommer att fyllas med braxar ur samma pöl där eliten av dessa frireligiösa män gör sitt yttersta för att mätta maskineriet med mer bränsle för att uträtta nya stordåd.

-Mässhallar kommer att byggas och fyllas med troende klädda i färggranna och illasittande kläder över fläskmagar. -Det köps och säljs själar till höger och vänster. -Det kallas för trender. -Man kallar gäddor för grisar, trots att det i själva verket är grisar som håller i gäddorna.

-Men det värsta av allt är dessa små radiopredikan som kallas för poddar där de sjukaste av de sjuka jävlar opererar. -Då kan man ha sin predikan med sig var man än går. -Vi kommer att nå en punkt där vi glömt syftet med allt. -Det enda syftet är tillväxt, men varför, det kan ingen svara på? -Folk förpestar sitt kött med flötmete och vertikalfiske i tid och otid. -Instagram fylls med bilder av oskyldiga unga människor som istället för att knarka o knulla nu måste ägna sina helger i Antorpa och lukta skit. -Våra vatten kommer sakta att dö ut, men det spelar ingen roll då vi hinner fortfarande vända trenden. -Men den uppgiften lämnar vi åt nästa generation. -Tids nog når vi en total systemkollaps där allt tar slut. -Världen kommer att sluta existera och sväljer sig själv hel. -Men det behöver du inte bry dig om Jehova, för du kommer att ha legat död i flera hundra år innan det inträffar.

-Men allt detta var ett test för att testa mänskligheten. -Jag bestämde mig att testa dig, och du har visat stor vilja min son. -Du har dött, blivit utesluten ur specimentävlingen, fuskat med rekordvikter, mördat samt på alla tänkbara sätt visat att du har det en riktig metare behöver. -Min son, jag älskar dig!

Jehova, började gråta. -Jag älskar dig Pappa!!!

-Gå nu min son och ta världen med storm. -Nu vet du vad du ska göra. -Planera en mässa, starta ett gäddfisketeam, knulla o sup. -Lev livet, för du är trots allt guds son! -Men gör mig en tjänst, välj ett bättre namn. -Palle Sköldblom tex, det låter trovärdigare.

Tomba.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *