Avsnitt 16 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 16 av Swedish Anglers RodPod är live

Vi har ju presenterat Palle Sköldblom som ett nytt tillskott till Swedish Anglers gänget. Förutom att han kommer skriva artiklar kommer han också vara med i Swedish Anglers RodPod framöver. Tanken med detta är såklart att vi ska kunna hinna spela in fler poddar under året! Något vi har velat göra tidigare också. Men jag och Tomba har helt enkelt inte haft tiden till allt, så det känns väldigt bra att ha med oss Palle. Han är som klippt och skuren för att vara värd för våra Poddar. Han är frågvis, nyfiken och gillar att prata. Precis det som behövs! Självklart hoppas vi att ni som lyssnar också tycker detta blir toppen!

Nu är det dags att presentera avsnittets gäst!

Den här gången kommer det bli mycket snack kring fiskevård, gäddfabriker, spigg, mete, gäddor, utlandsresor och mycket mer. Gäst denna gången är nämligen Olof Engstedt!

Avsnitt 16 av Swedish Anglers RodPod
Foto: Carl Johan Gadde

Olof som arbetar på Sportfiskarna i Kalmar är en välkänd person för många inom och säkert utanför Sportfisket också. Han brukar nämligen synas i Kalmarposten titt som tätt för hans arbete med fiskevården i och kring Kalmar. Förutom att han brinner för fiskevård brinner han för gäddan. Han har bland annat varit med i forskningsprojekt kring gäddan, så självklart blir det en hel del snack kring gäddan. Men även Kalmar Sund, Östersjön och hur gäddfabriker fungerar.

Olof delar även med sig av sin topp tre över sina bästa fångster och självklart pratar vi om hans utlandsresor. Senast var han i Peru och fiskade Arapaima, en resa som hade allt! Det är svårt att inte bli sugen på en sådan resa efter man hört Olofs berättelser! kan du inte få nog av det så har det också spelats in en film från deras fiske som släpps på FishEcos hemsida.

Du kan se mer från Olofs fiske på hans Instagramkonto, väl värt att följa!

Du kan även läsa Olofs 12 Snabba Frågor här.

Nu är det dags för Podcast med Olof Engstedt

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *