Avsnitt 7 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

i avsnitt 7 av Swedish Anglers RodPod har vi bjudit in Jan O (Ohlsson), grundaren av FishEco. Utöver bara FishEco har han varit med och dragit igång LIVEfiske på Youtube, startat det digitala fiskemagasinet Magazine FishEco. Sen är han en riktigt duktig sportfiskare, skribent och en genuint glad och trevlig prick!

Avsnitt 7 av Swedish Anglers RodPod

I det här avsnittet snackar vi såklart om hur det gick till när FishEco grundades. Men vi pratar även om artiklar, något som Jan O har skrivit många genom åren. Det blir också en hel del snack kring fisketidningar. Vi pratar också om livefiske på Youtube, något som Jan O var väldigt tidig med att få igång. Det var inte bara medgångar! Han berättar om problem som uppstod på vägen och mycket mer. Sen blir det såklart en del mete och om sportfiske i största allmänhet!

Jan O har även svarat på våra 12 Snabba Frågor tidigare. Har du inte läst dem tycker vi du ska passa på att göra det också. 12 Snabba Frågor med Jan Ohlsson.

Nu är det dags för avsnitt 7 av Swedish Anglers RodPod med Jan O Ohlsson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Vill man lyssna på fler avsnitt av Swedish Anglers RodPod så följer man bara den här länken.

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *