Spodden – Avsnitt 7

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Spodden – Avsnitt 7 är live och denna gången är det Tomba och Palle som tagit ett rejält snack om ”gamla” fiskegubbar!

Vaddå gamla fiskegubbar?

Jo Tomba och Palle satte sig ned en kväll och började snacka om gamla fiskegubbar som man såg mycket av i fiskepressen förr i tiden men idag hörs det inte mycket om dessa herrar. Det blir helt enkelt snack om fiskeprofiler från förr i tiden, deras fångster och mycket, mycket mer!

Självklart bjuder vi även på lite bilder från en del av herrarna som nämns i Spodden. Vi tackar dessa för att de ville skicka bilder till oss, riktigt roligt!

Spodden - Avsnitt 7
Foto: Ronnie Johansson

Östgötarna var alltid med i toppen i Svenska specimentävlingen under flera år och såklart pratas det om dem i Spodden – Avsnitt 7.

Nedan har vi fått 4 bilder från Sören Johansson som fortfarande bänder stora fiskar!

Tord Sahlin har fångat många fina fiskar genom åren och här bjuder han på några från sitt galleri!

Första bilden, en ruda från Ursjön 2410 gram. Andra bilden, sik från skräbeån på 3475 gram. Tredje bilden, sarv på 1310 gram. Fjärde och sista bilden från Tord är hans första regga på ål 1580 gram.

Jesper Olsson har vi haft med i en 12 Snabba Frågor tidigare och självklart är han inkluderad i Spodden!

Vi har även fått några bilder från en fotografering till Sportfiske (numera Svenskt Fiske).

Det är Lasse Söderberg som ligger och plåtar på den första bilden, även Luis Rasmusen och Ivar Hjalmarsson har hamnat på bild, du ser dem på bild två. Fantastisk fiskehistoria! Bild 3 är det Luis som syns och på bild 4 är det Luis, Lasse och ja vem mer? Skriv gärna en kommentar om du känner igen dem allihop eller minns artikeln!

Nu är det dags för Spodden – Avsnitt 7 – Gamla fiskegubbar

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Ett svar på ”Spodden – Avsnitt 7

  • 14 mars, 2022 kl. 20:14
    Permalänk

    Gissning på mannen från Kölby som efterfrågas. Det är lätt att tänka Dellerfjord men jag undrar om det inte är Anders Carlsson som ju också var ett av de absolut vassaste korten i Nybrogänget. Tillsammans med Luis, Micke och Dan bildade han en svårslagen kvartett. Erik Sandell och Sven Haglund var väl inte långt efter de heller i och för sig…

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.