Avsnitt 24 av Swedish Anglers RodPod

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Avsnitt 24 av Swedish Anglers RodPod är live! I detta avsnittet har vi tagit ett snack med två otroligt duktiga, hängivna och målmedvetna metare. Det handlar om två vinnare av Svenska Specimentävlingen nämligen Vicktor Hallensjö och Christoffer Jansson!

Det är Michael ”Baronen” Zentio som tidigare i år tog ett snack med den ständigt topplacerade Vicktor Hallensjö och förra årets vinnare Christoffer Jansson. Hallensjö vann Svenskan 2011 och har flera topplaceringar genom åren, förra året kom han tvåa bakom Jansson. Så detta är två riktigt duktiga fiskare!

Vad snackar de om då?

Det blir såklart fokus på hur de har vunnit, men det pratas också mycket om tiden de lägger ned. Hur de planerar, hur de tänker och annat. Sen blir det flera sidospår kring mäskning, taktiker och mycket, mycket mer!

Utöver det pratar de även lite kring de nya arterna som tillkom i tävlingen inför 2021 och de gissar också placeringarna 1-3 i individuella delen och vilket lag som kommer vinna Svenska Specimentävlingen 2021.

När du har lyssnat färdigt på denna podden hittar du fler avsnitt på hemsidan

Vill du börja meta? Eller behöver du kanske uppgradera eller komplettera dina prylar till metet? Då ska du kolla in Fiskekompaniets hemsida. Där hittar du mängder av prylar till karpfisket och metet generellt! Fiskekompaniet har också en ny riktigt snygg hemsida. Så kolla in den.

Fiskekompaniet.se

Svenska Meteträffen

Nu är det dags för avsnitt 24 av Swedish Anglers RodPod med Vicktor Hallensjö & Christoffer Jansson

Det går som vanligt att lyssna på podden via den inbäddad spelaren nedanför. Eller så går man till Spreaker och lyssnar eller laddar ned avsnittet där om man hellre föredrar det.
Det går såklart att lyssna via t.ex. Apple Podcasts, Acast, Podcast Addict, Castbox, Google Podcasts och Spotify. Helt enkelt där poddar finns!

Tycker du om det vi gör på Swedish Anglers? Stötta oss gärna med ett bidrag!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer hur du kan stötta oss.

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *