En karpmetares bekännelser & Reflektioner släpps under mars månad 2021

Dela gärna så fler får läsa artikeln

En karpmetares bekännelser & Reflektioner – Upplaga 2 – the director’s cut! Släpps under mars månad 2021 hälsar Rikard. Förhandshandboka din utgåva nu!

Begränsad upplaga. Pris: 599:- + porto 79:- = 678:- Förhandsboka genom att swisha beloppet till: 070-992 03 35 samt PM till Rikard Bengtsson eller mejl rikard@hammarsjon.se Glöm inte att ange fullständig postadress samt ditt namn som referens när du swishar!

Grunden till boken är några artiklar jag skrev till Svenska Karpklubbens årsböcker:

Det var en gång, De första ljuva åren samt Tillbaka till Vittsjön.

Det var ganska spretiga alster, skrivna i en humoristisk ton där jag blickade tillbaka på mitt fiske i Vittsjön och Bälingesjön. Den här boken är skriven i samma anda. Kort sagt en bok skriven för karpmetare av en karpmetare. Trots detta tror jag nog att den kan läsas av andra sportfiskeintresserade personer som befinner sig utanför karpfiskeklicken. Följ med i en historia som sträcker sig från 1977 till 2020.

En karpmetares bekännelser & Reflektioner släpps under mars månad 2021
Upplaga 1 bestod av två olika böcker, mestadels av den anledningen att vi inte trodde oss få plats med allt material i en volym.

Nu vet vi bättre och har samlat alla kapitel i en bok, i en lyxigare utgåva med hård pärm. Totalt 53 kapitel och 470 sidor! Samtliga texter har gåtts igenom och i de flesta fall skrivits om, korrekturfel har rättats till och nytt material – både texter och bilder – har lagts till.

Gästskribenter:

Anders Urbas, Thomas Nilsson, Birger Holmqvist, Mikael Sandström, Calle Östman, Johan Lundgren, Fredrik Stjärnkvist, Joel Abrahamsson, Derek Stritton, Kristian Nilsson, Inger Svensson, Mattias Berglund, Fredrik Mangotsson och inte minst Curt Folkstedt som var en av dem som först fiskade riktat efter karp i Sverige.

Förord av Fredrik Stjärnkvist. Layout av Mattias Berglund. Korrektur: Johan Nelson. Som förhandsbokare deltar du dessutom i utlottningen av karpfiskehelg vid Sämsjön, tillsammans med författaren. Förskottsbetalning ger dessutom 2 lotter!

Vi på Swedish Anglers tackar Rickard för informationen om hans bok En karpmetares bekännelser & Reflektioner. Självklart ska du ta och beställa ett ex. För det är inte varje dag det dyker upp en svensk bok om mete!

Här nedan kan du läsa Rikards 12 Snabba Frågor som vi ställde till honom redan under 2017!

Dela gärna så fler får läsa artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *